088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Complete sets (STEK)


Haier is in meer dan 150 landen bekend om de betrouwbare, goede en vriendelijk geprijsde airconditioners. Haier gebruikt de meest geavanceerde technieken ter verbetering van de leefomgeving. De fluisterstille Haier inverter airco's voldoen ruimschoots aan de strengste energie-eisen. WarmteBeheer.nl kan Haier airco's dan ook van harte aanbevelen als u zoekt naar airconditioning met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. 

 

Stek airco systemen

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. Haier Tundra (Green 25) 2,5 kW Single-split set R32

  De Haier Tundra (Green 25) is een single-split set met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra (Green 25) is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening en mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi interface. Hierdoor is de Tundra (Green 25) ook met een smartphone of tablet te bedienen. De Tundra (Green 25) 2,5kW is te gebruiken in ruimtes tot 65m3.

  Beschikbaarheid: April weer leverbaar

 2. Haier Tundra (Green 35) 3,5 kW Single-split set R32

  De Haier Tundra (Green) is een single-split set met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra (Green) is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening en mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi interface. Hierdoor is de Tundra Green ook met een smartphone of tablet te bedienen. De Tundra (Green) 3,5kW is te gebruiken in ruimtes tot 90m3.

  Beschikbaarheid: April weer leverbaar

 3. Haier Tundra (Green 50) 5,0 kW Single-split set R32

  De Haier Tundra (Green) is een single-split set met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra Green is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening en mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi interface. Hierdoor is de Tundra Green ook met een smartphone of tablet te bedienen. De Tundra Green 5,0kW is te gebruiken in ruimtes tot 125m3.

  Beschikbaarheid: April weer leverbaar

 4. Haier Tundra (Green 70) 7,0 kW Single-split set R32

  De Haier Tundra (Green) is een single-split set met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra Green is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening en mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi interface. Hierdoor is de Tundra Green ook met een smartphone of tablet te bedienen. De Tundra Green 7,0kW is te gebruiken in ruimtes tot 175m3.

  Door de grote vraag helaas tijdelijk uitverkocht

  Beschikbaarheid: April weer leverbaar

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen