Midea QuickConnect

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Midea MSQC-09HRDN8 Split Airco QuickConnect 2,6 kW (geen STEK nodig)
  Rating:
  0%
  De Midea MSQC-09HRDN8 Split Airco QuickConnect 2,6 kW is uitgevoerd met een zeer energiezuinige en stille compressor. Deze A- klasse airco is geschikt voor zelf montage. Na montage van het binnen- en buitendeel wordt de installatie met de schroefkoppeling op druk gezet en is de airco direct klaar voor gebruik. Deze split unit airco wordt geleverd met 5 meter koelleiding. Bediening vindt plaats met infrarood afstandbediening of met de gratis wifi module.
  Beschikbaarheid:
  Op voorraad
  € 975,01 Incl. BTW
 2. Midea MSQC-12HRDN8 Split Airco QuickConnect 3,2 kW (geen STEK nodig)
  Rating:
  0%
  De Midea MSQC-12HRDN8 Split Airco QuickConnect 3,2 kW is uitgevoerd met een zeer energiezuinige en stille compressor. Deze A- klasse airco is geschikt voor zelf montage. Na montage van het binnen- en buitendeel wordt de installatie met de schroefkoppeling op druk gezet en is de airco direct klaar voor gebruik. Deze split unit airco wordt geleverd met 5 meter koelleiding. Bediening vindt plaats met infrarood afstandbediening of met de gratis wifi module.
  Beschikbaarheid:
  Heeft een levertijd
  € 1.025,00 Incl. BTW
 3. Midea MSQC-18HRDN8 Split Airco QuickConnect 4,6 kW (geen STEK nodig)
  Rating:
  0%
  De Midea MSQC-18HRDN8 Split Airco QuickConnect 4,6 kW is uitgevoerd met een zeer energiezuinige en stille compressor. Deze A- klasse airco is geschikt voor zelf montage. Na montage van het binnen- en buitendeel wordt de installatie met de schroefkoppeling op druk gezet en is de airco direct klaar voor gebruik. Deze split unit airco wordt geleverd met 5 meter koelleiding. Bediening vindt plaats met infrarood afstandbediening of met de gratis wifi module.
  Beschikbaarheid:
  Heeft een levertijd
  € 1.399,99 Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina