088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Plug & Play systemen


Midea is wereldwijd één van de grootste producenten van kwalitatief hoogstaande producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Midea ontwerpt, ontwikkelt en produceert al haar apparatuur in eigen huis. De Midea Easy Connect airco's met 4 meter voorgevulde koelleiding zijn snel en eenvoudig zelf te installeren met de Plug & Play, Easy Connect koppeling. Deze Midea plug & play airco's zijn uitgevoerd met een dc Inverter waardoor deze zeer stil en energiezuinig zijn. Topkwaliteit airco's voor een zeer aantrekkelijke prijs bij WarmteBeheer.nl.

 

Plug & Play airconditioning

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

 1. Midea MSAF5-18HRDN8-QE Split Airco QuickConnect 4,6 kW (geen STEK nodig)

  De Midea MSAF5-18HRDN8-QE Split Airco QuickConnect 4,6 kW is uitgevoerd met een zeer energiezuinige en stille compressor. Deze A- klasse airco is geschikt voor zelf montage. Na montage van het binnen- en buitendeel wordt de installatie met de schroefkoppeling op druk gezet en is de airco direct klaar voor gebruik. Deze split unit airco wordt geleverd met 5 meter koelleiding. Bediening vindt plaats met infrarood afstandbediening of met de gratis wifi module.

  Beschikbaarheid: Levering in overleg

 2. Midea MSAF5-12HRDN8-QE Split Airco QuickConnect 3,2 kW (geen STEK nodig)

  De Midea MSAF5-12HRDN8-QE Split Airco QuickConnect 3,5 kW is uitgevoerd met een zeer energiezuinige en stille compressor. Deze A- klasse airco is geschikt voor zelf montage. Na montage van het binnen- en buitendeel wordt de installatie met de schroefkoppeling op druk gezet en is de airco direct klaar voor gebruik. Deze split unit airco wordt geleverd met 5 meter koelleiding. Bediening vindt plaats met infrarood afstandbediening of met de gratis wifi module.

  Beschikbaarheid: Levering in overleg

 3. Midea MSAF5-09HRDN8-QE Split Airco QuickConnect 2,5 kW (geen STEK nodig)

  De Midea MSAF5-09HRDN8-QE Split Airco QuickConnect 2,5 kW is uitgevoerd met een zeer energiezuinige en stille compressor. Deze A- klasse airco is geschikt voor zelf montage. Na montage van het binnen- en buitendeel wordt de installatie met de schroefkoppeling op druk gezet en is de airco direct klaar voor gebruik. Deze split unit airco wordt geleverd met 5 meter koelleiding. Bediening vindt plaats met infrarood afstandbediening of met de gratis wifi module.

  Beschikbaarheid: Levering in overleg

Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen