Vaillant ecoFIT Pure

Vaillant ecoFIT Pure

De Vaillant ecoFIT Pure is de nieuwste Vaillant cv ketel voor consumenten die belang hechten aan prijs, maar ook aan kwaliteit en betrouwbaarheid. De nieuwe en moderne Vaillant ecoFIT Pure is compact, zuinig en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Energielabel A op zowel tapwater als cv, maken deze Vaillant ecoFIT Pure tot een zuinige, energiebewuste keuze. De Vaillant Vaillant ecoFIT Pure is verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse.

De nieuwe Vaillant Vaillant ecoFIT Pure Cv ketel is vanaf augustus 2019 leverbaar. Met de Vaillant Vaillant ecoFIT Pure heeft u een Vaillant HR ketel met de nieuwste technologieën voor een lage prijs.

Vaillant Ecotec Pure

De Vaillant Vaillant ecoFIT Pure het nieuwe basis toestel van Vaillant

De Vaillant Vaillant ecoFIT Pure is het nieuwe betrouwbare basis toestel van Vaillant. Voordelig in aanschaf, zeer zuinig, betrouwbaar en eenvoudig te installeren en onderhouden. De Vaillant Vaillant ecoFIT Pure is het meest compacte cv ketel met veiligheidssifon en (optioneel) geïntegreerd expansievat.

De verschillende types van de Vaillant ecoFIT Pure

Van de Vaillant Vaillant ecoFIT Pure zijn er drie verschillende type Cv ketels. Het verwarmings vermogen van 25 kW, 30 kW en 35 kW en een warmwaterklasse van CW3, CW4 en CW5. Het energielabel voor verwarming en warm tapwater is label A. De Vaillant ecoFIT Pure heeft een aluminium warmtewisselaar waardoor deze cv ketel extra zuinig is.

Alle Vaillant Vaillant ecoFIT Pure Cv ketels voor de laagste prijs bij WarmteBeheer.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.