088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Met een warmtepompboiler haalt u een duurzame en eenvoudig te installeren warmwatervoorziening in huis. Warmtepompboilers zijn ruim drie keer efficiënter dan een normale electrische boiler.

WarmteBeheer.nl levert warmtepompboilers van de toonaangevende merken Haier en Ferroli.

De warmtepompboiler haalt energie uit de buitenlucht en zorgt op milieuvriendelijke wijze voor warm tapwater.  Deze warmtepompboiler heeft een hoog rendement, is eenvoudig te bedienen, vraagt weinig ruimte (< 1 m² vloeroppervlakte) en heeft een eenvoudige aansluiting.

Op een warmtepompboiler kan de eindgebruiker ISDE subsidie ontvangen. Hierdoor is de aanschaf van de warmtepompboiler extra aantrekkelijk. Het subsidiebedrag voor warmtepompboilers is voor 2019 vastgesteld op € 1.100 - € 1.250,- 

Groene stroom voor uw warmtepompboiler is milieuvriendelijk. En als u zonnepanelen heeft, beschikt u zelfs over uw eigen elektriciteitscentrale.

Een warmtepompboiler kan eenvoudig worden gecombineerd met uw cv ketel ten behoeve van uw warmwatervoorziening. Reeds door de warmtepompboiler voorverwarmd water hoeft nog slechts beperkt te worden verwarmd door uw cv ketel. Dit bespaart aanzienlijk op uw gasgebruik. Een warmtepompboiler kan ook interessant zijn als uw woning is aangesloten op een warmtenet (stadsverwarming). 

Welke keuze u ook maakt, WarmteBeheer.nl heeft altijd de beste oplossing voor uw situatie.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen