Optimizing en monitoring

Optimizing en monitoring

Optimizing en monitoring

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
 1. Tigo TS4-A-M, 1000VUL/TUV, 1,2 m Kabel, MC4
  Tigo TS4-A-M, 1000VUL/TUV, 1,2 m Kabel, MC4

  De TIGO TS4-A-M monitoring smart module maakt monitoring per paneel mogelijk en maakt deel uit van het TIGO TS4-R platform. Om gebruik te kunnen maken van deze functies is de Cloud Connect Advanced (CCA) in combinatie met de Tigo Acces Point (TAP) of Gateway benodigd. De TIGO TS4-R-S monitoring smart module is geschikt om gecombineerd te worden met alle bestaande merken en nieuwe string omvormers. Volledig “plug en play".

  Beschikbaarheid:
  1 - 2 weken levertijd.
  € 33,00 Incl. BTW
 2. Tigo TS4-A-O, 1000VUL/TUV, 1,2 m Kabel, MC4
  Tigo TS4-A-O, 1000VUL/TUV, 1,2 m Kabel, MC4

  Door een TIGO TS4 A-O optimizer te plaatsen op één of meer beschaduwde panelen heeft een zonnepanelensysteem in combinatie met een stringomvormer geen nadeel meer van de beschaduwde panelen. Door slechts de beschaduwde panelen te voorzien van een optimizer, wordt de opbrengst van het systeem verhoogd tegen relatief lage kosten. Deze optimizers kunt u zonder problemen installeren bij alle bestaande merken en nieuwe string omvormers. Volledig “plug en play". Alle tigo optimizers zijn voorzien van een eigen MPPT tracker waardoor het maximale rendement uit de zonnepanelen wordt verkregen. U kunt de TIGO TS4 A-O volledig separaat plaatsen, maar u kunt deze optimizers ook integreren in het TIGO TS4-R platform. Dit platform biedt geïntegreerde vermogenselektronica met monitoring en optimaliseringsfunctionaliteiten.

  Beschikbaarheid:
  Alleen direct beschikbaar in combinatie met aankoop zonnepanelen
  € 55,00 Incl. BTW
 3. APSystems Energy Communication Unit ECU-B
  APSystems Energy Communication Unit ECU-B

  De APSystems Energy Communication Unit ECU-R is de informatie gateway voor de micro-omvormers en de zonnepanelen. De module verzamelt de prestatie gegevens van elke afzonderlijke micro-omvormer en stuurt deze informatie naar een database, slechts verbonden met een enkele data en power kabel. Via de APsystems EMA applicatie, geeft de ECU u nauwkeurige analyses van elke micro-omvormer en elk zonnepaneel vanaf uw mobiel, tablet of computer. De gebruiksvriendelijke interface geeft u in enkele seconden toegang tot uw solar systeem. Standaard voorzien van Wifi en Zigbee. Geschikt voor een installatie van maximaal 4 panelen. Klein formaat 122*87mm

  Beschikbaarheid:
  Heeft een levertijd
  € 59,00 Incl. BTW
 4. Power optimizer P300 Solaredge P300-5R M4M RS
  SolarEdge Power Optimizer S440-1RM4MRM

  De SolarEdge power optimizer is een DC/DC-omzetter die wordt aangesloten op elk zonnepaneel, waardoor het slimme panelen worden. De SolarEdge power optimizers verhogen de energieopbrengst van PV-systemen door voortdurend het maximale vermogenspunt (MPPT) van elk paneel afzonderlijk te volgen. Bovendien controleren de power optimizers de prestaties van elk paneel en communiceren ze gegevens over de prestaties aan het SolarEdge monitoring platform voor een verbeterd, kostenefficiënt onderhoud op paneelniveau. Geschikt voor vermogens tot 440 per paneel, 60/72 cels. Het minimaal aantal aan te sluiten panelen is 8.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 59,00 Incl. BTW
 5. Enphase Envoy-S Gateway Standard
  Enphase Envoy-S Gateway Standard

  De Enphase Envoy-S, Standard™ communicatie gateway levert zonne-energie productiegegevens aan Enphase Enlighten™ monitoring en analyse software voor uitgebreid, extern onderhoud en beheer van het Enphase Systeem. Met meerdere voedings- en aansluitingsopties zorgt Envoy-S Standard voor de grootste flexibiliteit bij de installatie. 

  Beschikbaarheid:
  7 - 8 weken levertijd
  € 195,00 Incl. BTW
 6. APSystems Energy Communication Unit ECU-R
  APSystems Energy Communication Unit ECU-R

  De APSystems Energy Communication Unit ECU-R is de informatie gateway voor de micro-omvormers en de zonnepanelen. De module verzamelt de prestatie gegevens van elke afzonderlijke micro-omvormer en stuurt deze informatie naar een database, slechts verbonden met een enkele data en power kabel. Via de APsystems EMA applicatie, geeft de ECU u nauwkeurige analyses van elke micro-omvormer en elk zonnepaneel vanaf uw mobiel, tablet of computer. De gebruiksvriendelijke interface geeft u in enkele seconden toegang tot uw solar systeem. Standaard voorzien van Wifi en Zigbee.

  Beschikbaarheid:
  7 - 8 weken levertijd
  € 197,50 Incl. BTW
 7. Tigo CCA Kit, TAP, DIN Rail PS
  Tigo CCA Kit, TAP, DIN Rail PS

  Het TIGO TS4 platform biedt uitstekende mogelijkheden voor monitoring en optimizing. Het TS4 platform biedt geïntegreerde vermogenselektronica met verschillende functionaliteit. Met elke eenheid neemt de functionaliteit toe. Met het TIGO systeem kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uitsluitend optimizing of uitsluitend monitoring of een combinatie van beide. De Cloud Connect Advanced (CCA) via Ethernet of Wi-FI verbindt het slimme zonnepanelen met de cloud en het monitoring portaal. Configuratie is on site en op afstand mogelijk.

  Beschikbaarheid:
  7 - 8 weken levertijd
  € 270,00 Incl. BTW
 8. Enphase Envoy-S Gateway Zwart (Metered)
  Enphase Envoy-S Gateway Zwart (Metered)

  De Envoy-S, Metered (single & multi phase) is een communicatiegateway. Dit systeem stuurt gegevens tussen de PV-installatie en Enphase over en weer. Enerzijds worden gegevens vanaf het PV systeem naar Enphase gestuurd om ze in te kunnen zien via bijvoorbeeld Enphase Enlighten. Anderzijds worden er automatisch systeem- en software updates vanaf Enphase naar de micro-omvormers gestuurd. De Envoy-S Metered biedt dezelfde functionaliteiten als de ook verkrijgbare Envoy-S Standard maar heeft nog een aantal extra functionaliteiten. Ten eerste is de Metered voorbereid op het aansluiten van Enphase accu (zonnepanelen batterij). Een ander groot voordeel is dat de Metered naast de opbrengst monitort ook het energieverbruik in de woning registreert. U heeft zo een totaal overzicht van het energieverbruik in uw woning

  Beschikbaarheid:
  7 - 8 weken levertijd
  € 345,00 Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina