Duurzaam

Duurzaam

Met een nieuwe HR cv ketel bespaart u al aanzienlijk op uw energieverbruik en wordt het milieu minder belast. Maar het kan nog duurzamer. WarmteBeheer.nl levert een compleet assortiment duurzame producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Zonnepanelen zijn uw eigen elektriciteitscentrale én vormen een financieel zeer aantrekkelijke investering. Infraroodverwarmingis geschikt als bij- en hoofdverwarming en geeft niet alleen een aangenaam warmtecomfort, maar is ook efficiënt, gezond en biedt zelfs mogelijkheden voor individueel design. Met een warmtepompboiler haalt u energie uit de buitenlucht en zorgt u op een milieuvriendelijke en efficiënte wijze voor warm tapwater. Balansventilatie met WTW is een duurzaam ventilatiesysteem. Maar ook een nieuwe Mechanische Ventilatie box (MVbox) draagt al bij aan een lager energieverbruik en een aangename en gezonde woonomgeving. Nog duurzamer is het om uw MV box te vervangen door een ventilatiewarmtepomp, waarmee u veel gas kunt besparen. Een ventilatiewarmtepomp is een kleine, hybride warmtepomp zonder buitenunit. Met een hybride warmtepomp mét buitenunit kunt u nog meer gas besparen.

 

Voor veel duurzame producten kan een Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) worden verkregen. Meer informatie over verduurzaming en energiebesparende maatregelen vindt u op de pagina Energiebesparing. 

 

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
 1. ClickFit Evo Montagerail Eindkap Zwart
  ClickFit Evo Montagerail Eindkap Zwart 1008060-B

  ClickFit Evo Montagerail Eindkap Zwart

  Beschikbaarheid:
  Clickfit montagemateriaal alleen beschikbaar in combinatie met aankoop zonnepanelen
  € 1,40 btw vrij
 2. ClickFit Evo Module Klem Uni grijs
  ClickFit Evo Module Klem Uni grijs 1008020

  ClickFit Evo Module Klem Uni grijs

  Beschikbaarheid:
  Clickfit montagemateriaal alleen beschikbaar in combinatie met aankoop zonnepanelen
  € 2,64 btw vrij
 3. ClickFit Evo Module Klem Uni Zwart
  ClickFit Evo Module Klem Uni Zwart 1008020-B

  ClickFit Evo Module Klem Uni Zwart

  Beschikbaarheid:
  Clickfit montagemateriaal alleen beschikbaar in combinatie met aankoop zonnepanelen
  € 3,51 btw vrij
 4. Tigo TS4-A-O, 1000VUL/TUV, 1,2 m Kabel, MC4 (TIJDELIJK NIET LEVERBAAR, NALEVERING MEDIO MEI)
  Tigo TS4-A-O, 1000VUL/TUV, 1,2 m Kabel, MC4 (TIJDELIJK NIET LEVERBAAR, NALEVERING MEDIO MEI)

  Door een TIGO TS4 A-O optimizer te plaatsen op één of meer beschaduwde panelen heeft een zonnepanelensysteem in combinatie met een stringomvormer geen nadeel meer van de beschaduwde panelen. Door slechts de beschaduwde panelen te voorzien van een optimizer, wordt de opbrengst van het systeem verhoogd tegen relatief lage kosten. Deze optimizers kunt u zonder problemen installeren bij alle bestaande merken en nieuwe string omvormers. Volledig “plug en play". Alle tigo optimizers zijn voorzien van een eigen MPPT tracker waardoor het maximale rendement uit de zonnepanelen wordt verkregen. U kunt de TIGO TS4 A-O volledig separaat plaatsen, maar u kunt deze optimizers ook integreren in het TIGO TS4-R platform. Dit platform biedt geïntegreerde vermogenselektronica met monitoring en optimaliseringsfunctionaliteiten.

  Beschikbaarheid:
  Alleen beschikbaar in combinatie met aankoop zonnepanelen
  € 45,45 btw vrij
 5. Power optimizer P300 Solaredge P300-5R M4M RS
  SolarEdge Power Optimizer S440-1RM4MRM

  De SolarEdge power optimizer is een DC/DC-omzetter die wordt aangesloten op elk zonnepaneel, waardoor het slimme panelen worden. De SolarEdge power optimizers verhogen de energieopbrengst van PV-systemen door voortdurend het maximale vermogenspunt (MPPT) van elk paneel afzonderlijk te volgen. Bovendien controleren de power optimizers de prestaties van elk paneel en communiceren ze gegevens over de prestaties aan het SolarEdge monitoring platform voor een verbeterd, kostenefficiënt onderhoud op paneelniveau. Geschikt voor vermogens tot 440 per paneel, 60/72 cels. Uitsluitend te combineren met SolarEdge omvormers. Het minimaal aantal aan te sluiten panelen is 8.

  Beschikbaarheid:
  Alleen beschikbaar in combinatie met aankoop zonnepanelen
  € 59,88 btw vrij
 6. Aansluitset Ferroli Bluesense op Ferroli Optifor
  Aansluitset Ferroli Bluesense op Ferroli Optifor
  Aansluitset Ferroli Bluesense op Ferroli Optifor Ferroli tussenplaat BlueSense Optifor 2410092 Ferroli schuifpijpset 2410095 Ferroli condens afvoerset 2410160
  Beschikbaarheid:
  Heeft een levertijd.
  € 155,00 € 128,10
 7. Tigo CCA Kit, TAP, DIN Rail PS 344-00000-52
  Tigo CCA Kit, TAP, DIN Rail PS 344-00000-52

  Het TIGO TS4 platform biedt uitstekende mogelijkheden voor monitoring en optimizing. Het TS4 platform biedt geïntegreerde vermogenselektronica met verschillende functionaliteit. Met elke eenheid neemt de functionaliteit toe. Met het TIGO systeem kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uitsluitend optimizing of uitsluitend monitoring of een combinatie van beide. De Cloud Connect Advanced (CCA) via Ethernet of Wi-FI verbindt het slimme zonnepanelen met de cloud en het monitoring portaal. Configuratie is on site en op afstand mogelijk.

  Beschikbaarheid:
  Alleen beschikbaar in combinatie met aankoop zonnepanelen
  € 234,30 btw vrij
 8. Jaga Strada Hybrid Kleur Wit RAL9016
  Jaga Strada Hybrid Kleur Wit RAL9016
  Jaga Strada Hybrid Kleur Wit RAL9016
  Beschikbaarheid:
  2 - 3 weken levertijd
  As low as € 404,04 € 333,92
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina