Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelenpakketten

Meer dan alleen de laagste prijs!

Een lage prijs en goede kwaliteit gaan heel goed samen. Door uitsluitend te werken met A-merken die de zgn. Tier 1 kwalificatie hebben, heeft WarmteBeheer.nl zonnepanelenpakketten samengesteld voor pannendaken, platte daken en staaldaken, waarmee u altijd verzekerd bent van een optimaal rendement, de snelste terugverdientijd en volledige garantie.

De pakketten zijn samengesteld met monokristallijn panelen voor het hoogste rendement en met full black panelen voor die situaties waarin ook een mooi design een grote rol speelt. De standaard pakketten zijn voorzien van een stringomvormer of van micro omvormers. Bij grotere pakketten zijn 3-fase omvormers als alternatief opgenomen. De panelen kunnen worden voorzien van optimizers, zodat schaduwvorming of verschillende hellingshoeken kunnen worden opgevangen.

Doe-Het-Zelf of installatie

U kunt uw zonnepanelenpakket zelf installeren, maar u kunt ook u eenvoudig een standaardinstallatie bijbestellen. 90% van de installaties op eengezinswoningen betreft een standaardinstallatie. Op de pagina standaard installatie zonnepanelen  wordt uitgelegd wat een standaardinstallatie is. Indien een standaardpakket u onvoldoende mogelijkheden biedt of indien u liever een offerte ontvangt, dan kunt deze aanvragen met het het Offerte aanvraagformulier zonnepanelen 

Bij de pakketten is in de rechterkolom de totale breedte en lengte/diepte van het te plaatsen pakket opgenomen. De panelen hebben verschillende afmetingen. Met toepassing van een kleiner zonnepaneel paneel kunt u soms een hogere totale opbrengst genereren, doordat u dan een extra rij of kolom kunt plaatsen. Met name bij wat kleinere daken is dit vaak het geval.

Met de tabel op de informatiepagina zonnepanelen  kunt u eenvoudig berekenen hoeveel Wp u moet plaatsen om te voorzien in uw energiebehoefte.

Zonnepanelen; ook met terugleverkosten een aantrekkelijke investering

WarmteBeheer heeft voor u uitgerekend wat elk pakket u financieel oplevert in 25 jaar, waarbij ook rekening gehouden is met terugleverkosten.

Ook met terugleverkosten zijn zonnepanelen een aantrekklijke investering. Dit blijkt uit het volgende voorbeeld; 

  • Pakket 10 panelen x 440 Wp = 4400 Wp met installatie € 3.400,
  • Opwekking (zuidligging) en stroom verbruik 3.900 kWu
  • Direct verbruik 30%= 1.300 kWu x € 0,27. Te salderen 2.600 kWu x € 0,27
  • Terugleverkosten 2.600 kWu x € 0,10 (gebaseerd op gemiddeld maandbedrag) 
  • Besparing per jaar = 1.300 kWx € 0,27 + 2.600 kWu x (0,27- € 0,10) = € 351,- + € 442 = € 793,- per jaar totale besparing

De terugverdientijd bedraagt dan ca. 4,5 jaar!

Mocht de saldering stoppen per 2027, dan zal de terugverdientijd daarna naar ca. 6 jaar oplopen. Na die periode kunt u nog 20 jaar genieten van gratis stroom! Op de pagina Salderen en terugleverkosten leggen wij het u uit.