Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelen pakketten

Een lage prijs en goede kwaliteit gaan heel goed samen. Door uitsluitend te werken met A-merken die de zgn. Tier 1 kwalificatie hebben, heeft WarmteBeheer.nl zonnepanelenpakketten samengesteld voor pannendaken, platte daken en staaldaken, waarmee u altijd verzekerd bent van een optimaal rendement, de snelste terugverdientijd en volledige garantie.

De pakketten zijn samengesteld met monokristallijn panelen voor het hoogste rendement en met full black panelen voor die situaties waarin ook een mooi design een grote rol speelt. De standaard pakketten zijn voorzien van een stringomvormer of van micro omvormers. Bij grotere pakketten zijn 3-fase omvormers als alternatief opgenomen. De panelen kunnen worden voorzien van optimizers, zodat schaduwvorming of verschillende hellingshoeken kunnen worden opgevangen.
Heeft u een ander soort dak, zoals, een golfplatendak of een bitumendak, heeft u een situatie met verschillende hellingshoeken, ori├źntaties of obstakels of wilt u meer dan ca 5.500 kW opwekken? Ook dan kan WarmteBeheer een voor u optimaal pakket samenstellen. Vraag in dat geval een offerte aan met het Offerte aanvraagformulier zonnepanelen  of neem contact op met onze adviseur.

Bij de pakketten is in de rechterkolom de totale breedte en lengte/diepte van het te plaatsen pakket opgenomen. De panelen hebben verschillende afmetingen. Als gevolg hiervan kunt u met toepassing van een kleiner zonnepaneel paneel soms een hogere totale opbrengst genereren, doordat u met een kleiner paneel een extra rij of kolom kunt plaatsen. Met name bij wat kleinere daken is dit vaak het geval.

1 Wattpiek (Wp) heeft in Nederland een gemiddelde opbrengst van ca. 0,9 kW per jaar. Bij zuidligging aan de kust is dit aanzienlijk meer. Een nauwkeurige berekening voor uw situatie maakt u eenvoudig met de tabel op de informatiepagina zonnepanelen .