Door extreme drukte zijn wij momenteel minder goed bereikbaar dan u normaal van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen; uw eigen energiecentrale aan huis.

Met zonnepanelen bespaart u direct geld op uw energierekening. Een installatie van 10 panelen (3500 Wp) kan u jaarlijks een besparing van € 800,- / € 1000,- opleveren. Als particulier kunt u bovendien de BTW op uw investering terugvragen. U verdient uw investering vaak al binnen 3-4 jaar terug als u zelf installeert en binnen 4-5 jaar als u laat installeren! 

WarmteBeheer.nl werkt uitsluitend met A-merken; betrouwbare fabrikanten die de zgn Tier 1 status hebben. Zij kunnen niet alleen bogen op een jarenlange ervaring in de zonnepanelenbranche, maar hebben ook een eigen R&D afdeling en eigen productiefaciliteiten, waar de zonnepanelen van grondstof tot zonnepanelen worden geproduceerd en geassembleerd en waar een volledige kwaliteitscontrole is.  

Op de informatiepagina zonnepanelen vindt u alle informatie die van belang is, als u overweegt een zonnepanelensysteem (PV-systeem) op uw dak te plaatsen. 

Beschikt u over een dak waarbij u de zonnepanelen kunt plaatsen in één vlak zonder obstakels? Hiervoor heeft WarmteBeheer.nl complete zonnepanelen pakketten samengesteld, die geschikt zijn voor elke standaard situatie. De pakketten zijn samengesteld uit hoogwaardige zonnepanelen, bijpassende en degelijke omvormer en een betrouwbare en gemakkelijk te plaatsen montageset. Al onze zonnepanelen pakketten worden geleverd met volledige garantie.

Als een standaardpakket u niet voldoende mogelijkheden biedt, kunt u uiteraard ook een door u gewenst zonnepaneel selecteren op de pagina zonnepanelen los . Geschikte 1-fase en 3-fase stringomvormers en micro omvormers vindt u op de pagina omvormers . Schuindak en platdak montagemateriaal vindt u op de pagina montagemateriaal en het zonnepanelensysteem kunt u compleet maken met solarbekabeling en elektra benodigdheden .

Wilt u dat WarmteBeheer een voor u optimaal pakket samenstelt, of wilt u ook de installatie van uw zonnepanelensysteem volledig laten verzorgen door WarmteBeheer? Vraag dan een offerte aan met het Offerte aanvraagformulier zonnepanelen . WarmteBeheer werkt samen met volledig gecertificeerde en ervaren montagebedrijven.

 

U kunt ook zelf uw zonnepanelensysteem installeren. Op de pagina Zonnepanelen DHZ tips wordt uitgelegd hoe het zelf installeren van zonnepanelen op een goede en veilige manier plaats kan vinden. Het installeren van de omvormer dient uiteraard uitgevoerd te worden door iemand met voldoende kennis van elektrotechniek.

Installatiebedrijven, elektriciens en elektrotechnische bedrijven kunnen gebruik maken van extra aantrekkelijke voorwaarden. Bel onze adviseur voor meer informatie!