Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Kwalitatief hoogwaardige panelen bij WarmteBeheer.nl

WarmteBeheer.nl werkt uitsluitend met A-merken; betrouwbare fabrikanten die de zgn Tier 1 status hebben. Zij kunnen niet alleen bogen op een jarenlange ervaring in de zonnepanelenbranche, maar hebben ook een eigen R&D afdeling en eigen productiefaciliteiten, waar de zonnepanelen van grondstof tot zonnepanelen worden geproduceerd en geassembleerd en waar een volledige kwaliteitscontrole is. Op de informatiepagina zonnepanelen vindt u alle informatie die van belang is, als u overweegt een zonnepanelensysteem (PV-systeem) op uw dak te plaatsen. 

De aanschaf van zonnepanelen is nu aantrekkelijker dan ooit!

Investeren in zonnepanelen is financieel zeer aantrekkelijk, door de huidige lage paneelprijzen en het blijven voortbestaan van de salderingsregeling. U verdient daardoor uw zonnepaneleninstallatie vaak al binnen 2-3 jaar terug als u zelf installeert en binnen 3-4 jaar als u laat installeren.

Een zonnepanelenpakket of zelf samenstellen?

Beschikt u over een dak waarbij u de zonnepanelen kunt plaatsen in één vlak zonder obstakels? Hiervoor heeft WarmteBeheer.nl complete zonnepanelen pakketten samengesteld, die geschikt zijn voor elke standaard situatie. De pakketten zijn samengesteld uit hoogwaardige zonnepanelen, bijpassende en degelijke omvormer en een betrouwbare en gemakkelijk te plaatsen montageset. Al onze zonnepanelen pakketten worden geleverd met volledige garantie.

Als een standaardpakket u niet voldoende mogelijkheden biedt, kunt u uiteraard ook een door u gewenst zonnepaneel selecteren op de pagina zonnepanelen los . Geschikte 1-fase en 3-fase stringomvormers en micro omvormers vindt u op de pagina omvormers . Schuindak en platdak montagemateriaal vindt u op de pagina montagemateriaal en het zonnepanelensysteem kunt u compleet maken met solarbekabeling en elektra benodigdheden .

Installatie van uw zonnepanelen of advies?

Wilt u dat WarmteBeheer een voor u optimaal pakket samenstelt, of wilt u ook de installatie van uw zonnepanelensysteem volledig laten verzorgen door WarmteBeheer? Vraag in dat geval een offerte aan met het Offerte aanvraagformulier zonnepanelen . WarmteBeheer werkt samen met volledig gecertificeerde en ervaren montagebedrijven. Installatie kan in het algemeen plaatsvinden binnen ca. 2-3 weken na acceptatie van de offerte. in 90% van gevallen betreft de installatie op een eensgezinswoning een standaardinstallatie. Een standaard installatie kunt u ook meteen bijbestellen bij de bestelling van een zonnepanelenpakket. Op de pagina  standaard installatie zonnepanelen  wordt uitgelegd wat een standaard installatie inhoudt. U kunt ook zelf uw zonnepanelensysteem installeren. WarmteBeheer kan u hierin adviseren. Op de pagina Zonnepanelen DHZ tips wordt uitgelegd hoe het zelf installeren van zonnepanelen op een goede en veilige manier plaats kan vinden. Het installeren van de omvormer dient uiteraard uitgevoerd te worden door iemand met voldoende kennis van elektrotechniek.

Zonnepanelen voor uw bedrijf?

Warmteheer biedt ook  complete zonnepanelensystemen voor het MKB . Voor advisering tot en met actieve monitoring van uw systeem bent u bij Warmtebeheer aan het goede adres!