LTV verwarming

LTV verwarming

Lage temperatuur verwarming (LTV)

Met Lage Temperatuur Verwarming (LTV) kunt u flink energie besparen. Door de lagere aanvoertemperatuur van het cv water werken de afgiftesystemen efficiënter en is er minder energie nodig. Voldoende isolatie van uw woning is wel een vereiste, anders is het niet mogelijk te zorgen voor een aangename warmte. 

LTV verwarming is het meest energiezuinig in combinatie met een (hybride) warmtepomp, maar ook met een cv installatie met een moderne hr cv ketel kunt u flink op uw gasrekening besparen. Om een cv installatie als LTV te laten werken, kunt u de maximale watertemperatuur van de cv-ketel instellen op ca. 55 graden, waarmee u het gasverbruik met wel 15-20% reduceert.

LTV verwarming kan gebruikt worden in combinatie met speciale LTV radiatoren, vloerverwarming en wandverwarming, maar ook is het mogelijk om z.g.n. Low H2O radiatoren te gebruiken, die tot wel 90% minder water bevatten, sneller opwarmen en de warmte beter afgeven. U bespaart met Low H2O radiatoren gemiddeld 10% op uw gasverbruik t.o.v. gewone plaatstalen radiatoren.

WarmteBeheer.nl levert topkwaliteit Low H2O radiatoren van Jaga voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
 1. Jaga Strada Hybrid Kleur Wit RAL9016
  Jaga Strada Hybrid Kleur Wit RAL9016
  Jaga Strada Hybrid Kleur Wit RAL9016
  Beschikbaarheid:
  2 - 3 weken levertijd
  As low as € 404,04 € 333,92
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina