Airco

Airco

Airconditioning


 

Kwalitatief hoogwaardige split-airconditioners bij WarmteBeheer.nl

WarmteBeheer levert professionele Bosch en Haier inverter split wandairco's voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met airconditioning realiseert u het gewenste klimaat met de juiste temperatuur en de gewenste luchtvochtigheid. Moderne airco-installaties leveren schone, gezonde, gekoelde lucht en voorkomen schimmelvorming. Verwarmen met een moderne airco kan een uitkomst zijn in situaties waarin de cv installatie niet verder kan worden uitgebreid of wanneer u slechts één ruimte wilt verwarmen. In de tussenseizoenen kan de cv-installatie dan vaak zelfs uitgeschakeld blijven. Door het efficiënte verwarmingsproces van de moderne airco bespaart u dan zelfs op energie! Moderne, inverter gestuurde split-unit airco systemen zijn compact en doen hun werk geruisloos.

Inbedrijfstelling en installatie

Het plaatsen van een split aircosysteem kunt u zelf doen, als u dat wilt. Het is echter wettelijk verplicht de inbedrijfstelling te laten verrichten door een F-Gassen gecertificeerd bedrijf. Op de pagina airco informatie vindt u alle informatie die van belang is, als u overweegt een split airco systeem te (laten) plaatsen. Ten behoeve van de inbedrijfsstelling en volledige installatie beschikt WarmteBeheer.nl over een landelijk netwerk van F-Gassen gecertificeerd bedrijven. Op de pagina inbedrijfstelling airconditioning vindt u alle informatie die van belang is als het door u bestelde split aircosysteem in bedrijf wilt laten stellen door WarmteBeheer. De kosten voor de inbedrijfstelling voor een single split airco bedragen € 295,- en voor een multi-split airco met 2 binnenunits € 370,- (werkhoogte max. 3 meter). U kunt de inbedrijfstelling bijbestellen bij het split-aircosysteem. Bij de airco's kunt u eveneens een standaard installatie bijbestellen. Op de pagina standaard installatie airconditioning wordt uitgelegd wat een standaard installatie is. Een standaard installatie en een inbedrijfstelling voor een airco met 1 of 2 binnenunits kunt u eenvoudig bijbestellen bij het airco pakket. Voor het inbedrijfstellen van een airco met meer dan 2 binnenunits of voor een niet-standaard installatie kunt u een offerte aanvragen met het offerte aanvraagformulier airconditioning .

Duurzaam koelen en verwarmen

Een airconditioning installatie combineren met  zonnepanelen is een slimme investering. De extra energie die u voor de airco nodig hebt, kunt u dan eenvoudig met uw panelen opwekken. Deze installatie is duurzaam en milieuvriendelijk. Voor koelen gebruikt u de airco in de periode dat uw zonnepanelen maximaal presteren. Het directe eigen verbruik van uw zonnepanelen wordt verhoogd door gebruik van uw airco. Ook in de wintermaanden is de airco een milieuvriendelijke manier om de woning te verwarmen als u gebruik maakt van de energie die de zonnepanelen opleveren.

Zomeractie; bij gelijktijdige installatie van een airco met zonnepanelen krijgt u € 150,- korting op de installatie van uw airco!