088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Airconditioning


 

WarmteBeheer.nl levert betrouwbare, vaste single- en multisplit inverter airco systemen van Midea en Haier, voor jarenlang optimaal klimaatplezier. Koelen en verwarmen! Ook voor kwalitatief uitstekende mobiele airconditioners bent u bij WarmteBeheer.nl aan het goede adres.

Split airco systemen zijn verkrijgbaar in twee verschillende types:

  • Plug & play aircosystemen. Dit zijn Airco's die u kant en klaar zelf aan de wand kunt plaatsen, zowel de binnen- als de buitenunit. Warmtebeheer.nl levert degelijke, betrouwbare Midea inverter Plug & play airco's. Wandairco's met een zeer aantrekkelijk prijs/prestatieniveau.
  • Airco's die in bedrijf dienen te worden gesteld door een STEK (F-gassen) gediplomeerde installateur. WarmteBeheer.nl levert deze professionele Haier inverter wandairco's tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het monteren van een dergelijk aircosysteem (ophangen buitenunit, muurdoorvoer maken en binnenunit ophangen en aansluiten van koelleidingen aan binnenunit) kunt u desgewenst zelf doen, maar de z.g. "inbedrijfstelling" mag uitsluitend gebeuren door een STEK gecertificeerde monteur. De "inbedrijfstelling" kunt u zelf regelen (o.a. via www.stek.nl). WarmteBeheer.nl heeft in een aantal regio’s relaties met STEK gecertificeerde installateurs, zodat wij in veel gevallen de “inbedrijfsstelling” voor u kunnen regelen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

De benodigde capaciteit van uw airconditioning berekent u eenvoudig m.b.v. de berekening die u vindt op de pagina Airco informatie.

 

Airco

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen