Airco

Airco

Airconditioning


Airconditioning WarmteBeheer.nl levert betrouwbare, vaste single-split inverter airco systemen van Midea, Haier en Panasonic, voor jarenlang optimaal klimaatplezier. Koelen, verwarmen en ontvochtigen! Het betreft twee verschillende types:

  • Plug & play aircosystemen. Dit zijn Airco's die u kant en klaar zelf aan de wand kunt plaatsen, zowel de binnen- als de buitenunit. WarmteBeheer.nl levert degelijke, betrouwbare Midea inverter Plug & play airco's. Wandairco's met een zeer aantrekkelijk prijs/prestatieniveau. 
  • Airco's die in bedrijf dienen te worden gesteld door een STEK gediplomeerde installateur. WarmteBeheer levert deze professionele Panasonic en Haier inverter wandairco's voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het plaatsen van een dergelijk aircosysteem kunt u desgewenst zelf doen, maar de genoemde "inbedrijfstelling" (zie pagina airco informatie) mag uitsluitend gebeuren door een STEK gecertificeerde monteur. Ten behoeve van de "inbedrijfsstelling" werkt WarmteBeheer.nl samen met een aantal landelijk werkende, STEK gecertificeerd installatiebedrijven. De kosten voor de 'inbedrijfstelling' bedragen € 275,- (werkhoogte max. 4 meter). Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Een STEK monteur kunt u eveneens vinden op www.stek.nl.

Naast split aircosystemen levert WarmteBeheer.nl mobiele airconditioning. Moderne compacte mobiele airconditioners met ingebouwde warmtepomp zijn overal te plaatsen en eenvoudig te installeren. Alle informatie die van belang is als u overweegt airconditioning aan te schaffen, de wijze waarop u de benodigde capaciteit van uw airconditioning berekent en informatie over de ingebruikstelling vindt op de pagina Airco informatie.