Warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Warmtepompboilers

Met een warmtepompboiler haalt u een duurzame en eenvoudig te installeren warmwatervoorziening in huis. Warmtepompboilers zijn ruim drie keer efficiënter dan een normale electrische boiler.

WarmteBeheer.nl levert warmtepompboilers van het toonaangevende merk Etherma.

De warmtepompboiler haalt energie uit de buitenlucht en zorgt op milieuvriendelijke wijze voor warm tapwater.  Deze warmtepompboiler heeft een hoog rendement, is eenvoudig te bedienen, vraagt weinig ruimte (< 1 m² vloeroppervlakte) en heeft een eenvoudige aansluiting.

Groene stroom voor uw warmtepompboiler is milieuvriendelijk. En als u zonnepanelen heeft, beschikt u zelfs over uw eigen elektriciteitscentrale.

Een warmtepompboiler kan eenvoudig worden gecombineerd met uw cv ketel ten behoeve van uw warmwatervoorziening. Reeds door de warmtepompboiler voorverwarmd water hoeft nog slechts beperkt te worden verwarmd door uw cv ketel. Dit bespaart aanzienlijk op uw gasgebruik. Een warmtepompboiler kan ook interessant zijn als uw woning is aangesloten op een warmtenet (stadsverwarming). 

Welke keuze u ook maakt, WarmteBeheer.nl heeft altijd de beste oplossing voor uw situatie.

De overheid subsidieert de aanschaf van warmtepompboilers met een A++ energieklasse. De aanschaf van een Etherma warmtepompboiler komt daardoor in aanmerking voor een ISDE subsidie van € 750,-.