Bezorgen

De beste bezorgservice zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Laat je bestelling de volgende werkdag thuis of op je werk bezorgen. Bezorging is tot de eerste drempel van het adres. Woont u in een appartement dan is de levering bij de portiek op de begane grond. Onze bezorgers leveren tot de eerste drempel.

Snelle levering in heel Nederland.

De levertijd van de door u bestelde producten staat aangegeven op de website. Alle producten die als voorradig staan aangegeven op de site en voor 16:00 uur zijn besteld worden de volgende werkdag geleverd.Bestellingen gedaan in het weekend worden op dinsdag geleverd. Alle door ons te leveren producten worden gratis bezorgd. Alle bestellingen onder 10 kg worden i.h.a. per Pakketdienst (UPS/Post NL/GLS/DPD) verstuurd. Leveringen door de pakketdienst kunnen ook op zaterdag plaatsvinden.

Zware en grote artikelen kunnen niet met de Pakketdienst worden verstuurd, maar worden door een externe transporteur . Afhankelijk van het bestelde product wordt een gespecialiseerde transportdienst ingeschakeld. Op de Waddeneilanden wordt geleverd in overleg en tegen extra kosten.

Bestel voor 16.00 uur op: Eerste bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Op afspraak leveren

U kunt op de order aangeven wanneer u een specifieke afleverdag wenst. Wanneer het u niet schikt om de volgende werkdag het product te ontvangen kunt u dit vermelden. Geef bij opmerkingen aan dat u het pakket op een andere dag geleverd wilt hebben.

Geen gehoor bij levering

Wanneer er niet afgeleverd wordt met de pakketdienst, maken wij gebruik van een extern bedrijf om de bestelde artikelen te bezorgen. Wanneer er bij de eerste keer afleveren niemand aanwezig is op het adres, op de door u of ons aangegeven dag van aflevering, kunnen bij de volgende bezorging van het product leverkosten in rekening worden gebracht.