Retourneren

Als online consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (herroepingsrecht). Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Als u meer heeft gedaan dan nodig was om het product te proberen, kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

Binnen 14 dagen

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren en dient u gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping dat u hier kunt downloaden

Geld terug

Het product met alle geleverde toebehoren en documentatie zal - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele en onbeschadigde verpakking worden geretourneerd binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Een aantal artikelen is uitgesloten van het herroepingsrecht, zoals genoemd in onze algemene voorwaarden. Dit heeft o.a. betrekking op speciaal voor u samengestelde of voor u geproduceerde artikelen, zoals bijvoorbeeld PV pakketten en Jaga radiatoren en artikelen die op basis van de aard van het artikel niet kunnen worden geretourneerd, zoals zonnepanelen (breekbaar en speciaal transport). Wij  zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Het herroepingsrecht is nadrukkelijk uitgesloten voor zakelijke klanten en offline aankopen.