088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een duurzame, energiezuinige en comfortabele manier van verwarmen. WarmteBeheer.nl levert een groot assortiment Infraroodpanelen van het toonaangevende merk Etherma tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De krachtige infraroodwarmte, zonder elektromagnetische velden, is vergelijkbaar met de warmte van de zon. Warmte krijgt u snel, daar waar het nodig is, met een warmteopslag tot een uur. Infraroodpanelen zijn overal gemakkelijk te monteren en u heeft geen onderhoudskosten. Etherma Infraroodpanelen bieden zelfs mogelijkheden voor individueel design. 

Infraroodverwarming is bijzonder geschikt als bijverwarming voor bijvoorbeeld een studeerkamer of een badkamer, maar infraroodverwarming kan ook gebruikt worden als hoofdverwarming in een goed geïsoleerde woning. Infraroodverwarming neemt nauwelijks ruimte in.

Alle Etherma infraroodverwarmingen worden geleverd met stekkerkabel en aan-/uit schakelaar. Dankzij de praktische plug- and play systeem kan ook gekozen worden voor een bedrade- of draadloze Etherma thermostaat.

Groene stroom voor uw Infraroodpanelen is milieuvriendelijk. En als u zonnepanelen heeft, beschikt u zelfs over uw eigen elektriciteitscentrale.

Infraroodpanelen kunnen ook interessant zijn combinatie met een warmtepompboiler, die in dat geval draagt voor uw warmwatervoorziening. 

U kunt de infraroodverwarming eenvoudig combineren met een hybride warmtepomp en uw cv ketel waardoor u, voor de comfortabele verwarming van uw woning, flink zult besparen op gasverbruik en zorgt voor een aanzienlijke CO2 reductie.

Welke keuze u ook maakt, WarmteBeheer.nl heeft altijd de beste oplossing voor uw situatie.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

­čŹ¬ Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen