Duurzaam

Duurzaam

Met een nieuwe HR cv ketel bespaart u al aanzienlijk op uw energieverbruik en wordt het milieu minder belast. Maar het kan nog duurzamer. WarmteBeheer.nl levert een compleet assortiment duurzame producten voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Zonnepanelen zijn uw eigen elektriciteitscentrale én vormen een financieel zeer aantrekkelijke investering. Infraroodverwarmingis geschikt als bij- en hoofdverwarming en geeft niet alleen een aangenaam warmtecomfort, maar is ook efficiënt, gezond en biedt zelfs mogelijkheden voor individueel design. Met een warmtepompboiler haalt u energie uit de buitenlucht en zorgt u op een milieuvriendelijke en efficiënte wijze voor warm tapwater. Ook een nieuwe Mechanische Ventilatie box (MVbox) draagt al bij aan een lager energieverbruik en een aangename en gezonde woonomgeving. Nog duurzamer is het om uw MV box te vervangen door een ventilatiewarmtepomp, waarmee u veel gas kunt besparen. Een ventilatiewarmtepomp is een kleine, hybride warmtepomp zonder buitenunit. Met een Hybride warmtepomp kunt u nog meer gas besparen.

 

Voor veel duurzame producten kan een Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) worden verkregen. Meer informatie over verduurzaming en energiebesparende maatregelen vindt u op de pagina Energiebesparing  

 

 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 101-102 van 102

Pagina
per pagina
  1. Etherma lava basic-DM plafond infraroodstralingspaneel wit 500W
    Etherma Fire+ICE

    Met genoegen introduceren wij de nieuwste innovatie van ETHERMA: de FIRE+ICE warmtepomp met koelfunctie. Deze vooruitstrevende lucht-lucht warmtepomp monoblock elimineert de behoefte aan een externe buitenunit volledig en is bij uitstek geschikt voor ruimtes met een oppervlakte van ongeveer 35 m2, zoals woon- of slaapkamers. Het is vermeldenswaardig dat deze warmtepomp een COP-waarde (Coefficient of Performance) van 3,28 bij 7°C bereikt.

     

     

    Beschikbaarheid:
    2 - 3 weken levertijd
    € 2.830,00 € 2.338,84
  2. Etherma Aqua WHP 250
    Etherma Aqua WHP 250L (41123)

    De Aqua WHP warmwater-warmtepomp is uw garantie voor een efficiënte warmtevoorziening, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Deze handige oplossing is ideaal voor situaties waarbij koeling van de binnenlucht gewenst is, zoals in een levensmiddelenopslag of een wijnkelder. De Aqua WHP warmwater-warmtepomp werkt als een circulatiewarmtepomp en haalt warmte direct uit de binnenlucht om uw drinkwater in het reservoir te verwarmen tot maximaal 62°C. De Aqua WHP kan overschakelen naar buitenlucht als dat nodig is, bijvoorbeeld in goed geïsoleerde nieuwbouwprojecten om overmatige afkoeling te voorkomen. De warmtepomp blijft efficiënt werken, zelfs bij buitentemperaturen tot -5°C. Kort gezegd, met de Aqua WHP warmwater-warmtepomp haalt u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing in huis voor uw warmtevoorziening, met aandacht voor comfort en efficiëntie.

    Beschikbaarheid:
    Op voorraad.
    € 2.853,00 € 2.357,85
Van hoog naar laag sorteren

Producten 101-102 van 102

Pagina
per pagina