088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren

Als online consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (herroepingsrecht). Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Als u meer heeft gedaan dan nodig was om het product te proberen, kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

Binnen 14 dagen

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren en dient u gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping dat u hier kunt downloaden.

Geld terug

Het product met alle geleverde toebehoren en documentatie zal - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele en onbeschadigde verpakking worden geretourneerd binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Wij  zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Het herroepingsrecht is nadrukkelijk uitgesloten voor zakelijke klanten en offline aankopen.

Wanneer u een artikel wilt retourneren vragen wij u om gebruik te maken van ons retourformulier. Klik hier om deze te downloaden.

­čŹ¬ Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen