088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Retourneren

Als online consument heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de zending, zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (herroepingsrecht). Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verzendverpakking halen, tenzij deze verpakking een verzegeling bevat. Als u meer heeft gedaan dan nodig was om het product redelijkerwijs te beoordelen, kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. Als u een apparaat, zoals een cv ketel, een airco of een verwarming heeft geïnstalleerd en in werking heeft gesteld, vervalt het herroepingsrecht.  Als een apparaat, na installatie of ingebruiksstelling, niet werkt volgens verwachting kunt u in alle gevallen een beroep doen op de (wettelijke) garantie. 

Binnen 14 dagen

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren en dient u gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping dat u hier kunt downloaden. Speciaal voor u bestelde artikelen/artikelen die volgens uw specificaties zijn geproduceerd, zoals bijvoorbeeld Jaga radiatoren, kunnen niet retour worden genomen.

Geld terug

Het product met alle geleverde toebehoren en documentatie zal - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele en onbeschadigde verpakking worden geretourneerd binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Wij  zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Het herroepingsrecht is nadrukkelijk uitgesloten voor zakelijke klanten en offline aankopen.

Wanneer u een artikel wilt retourneren vragen wij u om gebruik te maken van ons retourformulier. Klik hier om deze te downloaden.

­čŹ¬ Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen