Zonnepaneel platdak pakketten

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 48

Pagina
per pagina
 1. JA Solar 1500 Wp 4 x Mono Half Cell 375 Wp + Growatt 1500-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion Oost-West montagepakket
  Rating:
  0%

  Het 375 Wp 120 HC paneel van JA Solar is een kwalitatief hoogwaardig hoogvermogen Monokristallijn zonnepaneel, met een hoge efficiëncy door het gebruik van 5 busbars. JA Solar past unieke technologieën toe in de modulaire opbouw en cel productie, waardoor zij in staat is continue te optimaliseren en een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen. Door toepassing van de Percium techniek presteren deze panelen ook beter onder bewolkte omstandigheden. JA Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie, zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar fabrieksgarantie. Met FlatFix Fusion monteert u zonnepanelen gemakkelijk en snel. De gepatenteerde klik-verbinding maakt het monteren simpeler dan ooit; u hoeft de profielen alleen nog maar in elkaar te klikken. 20 jaar fabrieksgarantiegarantie.

  Uitzonderlijk hoog vermogen per m2!
  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.090,00 Incl. BTW
 2. DMEGC 1340 Wp 4x Mono PERC Half Cell 335 Wp + Growatt 1500-S, gratis Wifi + ValkPro+ portrait montagepakket
  Rating:
  0%

  Dit 335 WP Mono Half-cell paneel van DMEGC is een zwart Mono paneel van uitstekende kwaliteit met white/silver backsheet en aluminium frame. Het paneel is uitgerust met PERC-cellen (Passivated Emitter Rear Contact) waardoor een buitengewoon goede prestatie wordt geleverd bij diffuus licht en bewolking. Hierdoor leveren deze panelen meer kWh per Wp op en zorgen zo voor een hoger rendement. Gecombineerd met de Half-Cell technologie leidt dit tot een uitzonderlijk hoog rendement van 19,85%. DMEGC biedt een vermogensgarantie van 92% in de eerste 10 jaar en 80,2% na 30 jaar. De productgarantie bedraagt 10 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. De ValkPro+ portrait montagesystemen voor platte daken blinken uit in eenvoud, degelijkheid en montagesnelheid.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.125,00 Incl. BTW
 3. DMEGC 1340 Wp 4x Mono PERC Half Cell 335 Wp + Growatt 1500-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  Dit 335 WP Mono Half-cell paneel van DMEGC is een zwart Mono paneel van uitstekende kwaliteit met white/silver backsheet en aluminium frame. Het paneel is uitgerust met PERC-cellen (Passivated Emitter Rear Contact) waardoor een buitengewoon goede prestatie wordt geleverd bij diffuus licht en bewolking. Hierdoor leveren deze panelen meer kWh per Wp op en zorgen zo voor een hoger rendement. Gecombineerd met de Half-Cel technologie leidt dit tot een uitzonderlijk hoog rendement van 19,85%. DMEGC biedt een vermogensgarantie van 92% in de eerste 10 jaar en 80,2% na 30 jaar. De productgarantie bedraagt 10 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.135,00 Incl. BTW
 4. SolarFabrik 1360 Wp 4x Monokristal Black HC 340 Wp + Growatt 1500-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  SolarFabrik Mono S2 340 Wp Half-Cut Zebra zonnepanelen worden geproduceerd in Duitsland. SolarFabrik beschikt over een eigen productielocatie in Freiburg met een moderne en volledig geautomatiseerde productielijn. SolarFabrik staat garant voor de buitengewone kwaliteit van haar zonnepanelen, op basis van zorgvuldige selectie van de componenten. De modules maken gebruik van halve-celtechnologie, waardoor ze geen 60, maar 120 cellen bevatten en leveren een vermogen van 340 Wattpiek. De panelen zijn vrij van PID, mede door de bewezen ammoniak- en zoutnevelbestendigheid. Deze panelen behoren tot de hoogste klasse wat betreft brandweerstand en zijn ammoniak- en zoutnevelbestendig. 15 jaar productgarantie. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.145,00 Incl. BTW
 5. Trina Solar 1480 Wp 4x Monokristal Black HC 370 Wp + Growatt 1500-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  Dit Trina Honey Mono HC zonnepaneel paneel bevat een hoog vermogen van totaal 370 Wp. Er wordt gebruikt gemaakt van een Multi-stroomrailtechniek in combinatie met PERC-cellen. Deze technologie zorgt voor een hoger rendement van van het paneel. Tevens brengen de halve cellen een nog hoger rendement waardoor er een efficiëncy van 20,7% wordt behaald. Het paneel bevat lage thermische coëfficiënten voor een hogere energieopbrengst bij hoge werktemperaturen. Trina Solar is wereldwijd een van de grootste producenten van zonnepanelen. Trina Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie na 25 jaar van 84,8%. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.150,00 Incl. BTW
 6. JA Solar 1520 Wp 4x Mono PERC Half Cell 380 Wp + Growatt 1500-S, gratis Wifi + ValkPro+ portrait montagepakket
  Rating:
  0%

  Het 380 Wp (ook verkrijgbaar als 385 Wp) 120 HC paneel van JA Solar is een kwalitatief hoogwaardig hoogvermogen Monokristallijn zonnepaneel, met een hoge efficiëncy door het gebruik van 5 busbars. JA Solar past unieke technologieën toe in de modulaire opbouw en cel productie, waardoor zij in staat is continue te optimaliseren en een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen. Door toepassing van de Percium techniek presteren deze panelen ook beter onder bewolkte omstandigheden. JA Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar De Growatt omvormer onderscheidt zich door een buitengewoon hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. De omvormer is extra beschermd tegen water en stof. 10 jaar fabrieksgarantie. De ValkPro+ portrait montagesystemen voor platte daken blinken uit in eenvoud, degelijkheid en montagesnelheid. 10 jaar fabrieksgarantiegarantie.

  Uitzonderlijk hoog vermogen per m2!
  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.195,00 Incl. BTW
 7. Boviet 285 Wp 6 Poly panelen 1710 Wp + Growatt 1500-S omvormer + gratis Wifi. Flatfix Fusion montagesysteem
  Rating:
  0%

  Dit Poly paneel van het Vietnamese Boviet, biedt u het allerhoogste rendement op uw investering. Dit Poly paneel met Percium techniek presteert ook uitstekend goed onder omstandigheden met minder licht. Boviet produceert haar zonnepanelen met Nederlandse machines. Boviet selecteert haar zonnecellen nauwkeurig op kleur, zodat u als consument verzekerd bent van een egaal geheel. Boviet zonnepanelen hebben naast de PID test ook de test op de bestandheid tegen ammoniak, zout en zand uitstekend doorstaan. Boviet biedt 12 jaar productgarantie. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. 10 jaar fabrieksgarantie.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.290,01 Incl. BTW
 8. JA Solar 2250 Wp 6x Mono Half Cell 375 Wp + Growatt 2000-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion Oost-West montagepakket
  Rating:
  0%

  Het 375 Wp 120 HC paneel van JA Solar is een kwalitatief hoogwaardig hoogvermogen Monokristallijn zonnepaneel, met een hoge efficiëncy door het gebruik van 5 busbars. JA Solar past unieke technologieën toe in de modulaire opbouw en cel productie, waardoor zij in staat is continue te optimaliseren en een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen. Door toepassing van de Percium techniek presteren deze panelen ook beter onder bewolkte omstandigheden. JA Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie, zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar fabrieksgarantie. Met FlatFix Fusion monteert u zonnepanelen gemakkelijk en snel. De gepatenteerde klik-verbinding maakt het monteren simpeler dan ooit; u hoeft de profielen alleen nog maar in elkaar te klikken. 20 jaar fabrieksgarantie.

  Uitzonderlijk hoog vermogen per m2!
  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.460,00 Incl. BTW
 9. DMEGC 2010 Wp 6x Mono PERC HAlf Cell 335 Wp + Growatt 2000-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  Dit 335 WP Mono Half-cell paneel van DMEGC is een zwart Mono paneel van uitstekende kwaliteit met white/silver backsheet en aluminium frame. Het paneel is uitgerust met PERC-cellen (Passivated Emitter Rear Contact) waardoor een buitengewoon goede prestatie wordt geleverd bij diffuus licht en bewolking. Hierdoor leveren deze panelen meer kWh per Wp op en zorgen zo voor een hoger rendement. Gecombineerd met de Half-Cel technologie leidt dit tot een uitzonderlijk hoog rendement van 19,85%. DMEGC biedt een vermogensgarantie van 92% in de eerste 10 jaar en 80,2% na 30 jaar. De productgarantie bedraagt 10 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.565,00 Incl. BTW
 10. SolarFabrik 2040Wp 6x Monokristal Black HC 340 Wp + Growatt 2000-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  SolarFabrik Mono S2 340 Wp Half-Cut Zebra zonnepanelen worden geproduceerd in Duitsland. SolarFabrik staat garant voor de buitengewone kwaliteit van haar zonnepanelen, op basis van zorgvuldige selectie van de componenten. De modules maken gebruik van halve-celtechnologie, waardoor ze geen 60, maar 120 cellen bevatten en leveren een vermogen van 340 Wattpiek. De panelen zijn vrij van PID, mede door de bewezen ammoniak- en zoutnevelbestendigheid. Deze panelen behoren tot de hoogste klasse wat betreft brandweerstand en zijn ammoniak- en zoutnevelbestendig. 15 jaar productgarantie. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.575,00 Incl. BTW
 11. DMEGC 2010 Wp 6x Mono PERC Half Cell 335 Wp + Growatt 2000-S, gratis Wifi + ValkPro+ Portrait montagesysteem
  Rating:
  0%

  Dit 335 WP Mono Half-cell paneel van DMEGC is een zwart Mono paneel van uitstekende kwaliteit met white/silver backsheet en aluminium frame. Het paneel is uitgerust met PERC-cellen (Passivated Emitter Rear Contact) waardoor een buitengewoon goede prestatie wordt geleverd bij diffuus licht en bewolking. Hierdoor leveren deze panelen meer kWh per Wp op en zorgen zo voor een hoger rendement. Gecombineerd met de Half-Cell technologie leidt dit tot een uitzonderlijk hoog rendement van 19,85%. DMEGC biedt een vermogensgarantie van 92% in de eerste 10 jaar en 80,2% na 30 jaar. De productgarantie bedraagt 10 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. De ValkPro+ portrait montagesystemen voor platte daken blinken uit in eenvoud, degelijkheid en montagesnelheid.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.595,00 Incl. BTW
 12. Trina Solar 2220 Wp 6x Monokristal Black HC 370 Wp + Growatt 2000-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  Dit Trina Honey Mono HC zonnepaneel paneel bevat een hoog vermogen van totaal 370 Wp. Er wordt gebruikt gemaakt van een Multi-stroomrailtechniek in combinatie met PERC-cellen. Deze technologie zorgt voor een hoger rendement van van het paneel. Tevens brengen de halve cellen een nog hoger rendement waardoor er een efficiëncy van 20,7% wordt behaald. Het paneel bevat lage thermische coëfficiënten voor een hogere energieopbrengst bij hoge werktemperaturen. Trina Solar is wereldwijd een van de grootste producenten van zonnepanelen. Trina Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie na 25 jaar van 84,8%. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.620,00 Incl. BTW
 13. Boviet 285 Wp 8 Poly panelen 2280 Wp + Growatt 2000-S omvormer + gratis Wifi. Flatfix Fusion montagesysteem
  Rating:
  0%

  Dit Poly paneel van het Vietnamese Boviet, biedt u het allerhoogste rendement op uw investering. Dit Poly paneel met Percium techniek presteert ook uitstekend goed onder omstandigheden met minder licht. Boviet produceert haar zonnepanelen met Nederlandse machines. Boviet selecteert haar zonnecellen nauwkeurig op kleur, zodat u als consument verzekerd bent van een egaal geheel. Boviet zonnepanelen hebben naast de PID test ook de test op de bestandheid tegen ammoniak, zout en zand uitstekend doorstaan. Boviet biedt 12 jaar productgarantie. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. 10 jaar fabrieksgarantie.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.630,00 Incl. BTW
 14. JA Solar 2280 Wp 6x Mono PERC Half Cell 380 Wp + Growatt 2000-S, gratis Wifi + ValkPro+ portrait montagepakket
  Rating:
  0%

  Het 380 Wp (ook verkrijgbaar als 385 Wp) 120 HC paneel van JA Solar is een kwalitatief hoogwaardig hoogvermogen Monokristallijn zonnepaneel, met een hoge efficiëncy door het gebruik van 5 busbars. JA Solar past unieke technologieën toe in de modulaire opbouw en cel productie, waardoor zij in staat is continue te optimaliseren en een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen. Door toepassing van de Percium techniek presteren deze panelen ook beter onder bewolkte omstandigheden. JA Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar De Growatt omvormer onderscheidt zich door een buitengewoon hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. De omvormer is extra beschermd tegen water en stof. 10 jaar fabrieksgarantie. De ValkPro+ portrait montagesystemen voor platte daken blinken uit in eenvoud, degelijkheid en montagesnelheid. 10 jaar fabrieksgarantiegarantie.

  Uitzonderlijk hoog vermogen per m2!
  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.675,00 Incl. BTW
 15. JA Solar 3000 Wp 8x Mono Half Cell 375 Wp + Growatt 2500-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion Oost-West montagepakket
  Rating:
  0%

  Het 375 Wp 120 HC paneel van JA Solar is een kwalitatief hoogwaardig hoogvermogen Monokristallijn zonnepaneel, met een hoge efficiëncy door het gebruik van 5 busbars. JA Solar past unieke technologieën toe in de modulaire opbouw en cel productie, waardoor zij in staat is continue te optimaliseren en een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen. Door toepassing van de Percium techniek presteren deze panelen ook beter onder bewolkte omstandigheden. JA Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie, zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar fabrieksgarantie. Met FlatFix Fusion monteert u zonnepanelen gemakkelijk en snel. De gepatenteerde klik-verbinding maakt het monteren simpeler dan ooit; u hoeft de profielen alleen nog maar in elkaar te klikken. 20 jaar fabrieksgarantie.

  Uitzonderlijk hoog vermogen per m2!
  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.830,00 Incl. BTW
 16. Boviet 285 Wp 10 Poly panelen 2850 Wp + Growatt 2500-S omvormer + gratis Wifi. Flatfix Fusion montagesysteem
  Rating:
  0%

  Dit Poly paneel van het Vietnamese Boviet, biedt u het allerhoogste rendement op uw investering. Dit Poly paneel met Percium techniek presteert ook uitstekend goed onder omstandigheden met minder licht. Boviet produceert haar zonnepanelen met Nederlandse machines. Boviet selecteert haar zonnecellen nauwkeurig op kleur, zodat u als consument verzekerd bent van een egaal geheel. Boviet zonnepanelen hebben naast de PID test ook de test op de bestandheid tegen ammoniak, zout en zand uitstekend doorstaan. Boviet biedt 12 jaar productgarantie. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. 10 jaar fabrieksgarantie.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.865,00 Incl. BTW
 17. DMEGC 2640 Wp 8 PERC 335 Wp Mono HC panelen + Growatt 2500-S, gratis Wifi. ValkPro+ portrait montagesysteem
  Rating:
  0%

  Dit 335 WP Mono Half-cell paneel van DMEGC is een zwart Mono paneel van uitstekende kwaliteit met white/silver backsheet en aluminium frame. Het paneel is uitgerust met PERC-cellen (Passivated Emitter Rear Contact) waardoor een buitengewoon goede prestatie wordt geleverd bij diffuus licht en bewolking. Hierdoor leveren deze panelen meer kWh per Wp op en zorgen zo voor een hoger rendement. Gecombineerd met de Half-Cell technologie leidt dit tot een uitzonderlijk hoog rendement van 19,85%. DMEGC biedt een vermogensgarantie van 92% in de eerste 10 jaar en 80,2% na 30 jaar. De productgarantie bedraagt 10 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems voor platte daken zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak- en windbelasting en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. De ValkPro+ portrait montagesystemen voor platte daken blinken uit in eenvoud, degelijkheid en montagesnelheid.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.905,00 Incl. BTW
 18. SolarFabrik 2720 Wp 8x Monokristal Black HC 340 Wp + Growatt 2500-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  SolarFabrik Mono S2 340 Wp Half-Cut Zebra zonnepanelen worden geproduceerd in Duitsland. SolarFabrik staat garant voor de buitengewone kwaliteit van haar zonnepanelen, op basis van zorgvuldige selectie van de componenten. De modules maken gebruik van halve-celtechnologie, waardoor ze geen 60, maar 120 cellen bevatten en leveren een vermogen van 340 Wattpiek. De panelen zijn vrij van PID, mede door de bewezen ammoniak- en zoutnevelbestendigheid. Deze panelen behoren tot de hoogste klasse wat betreft brandweerstand en zijn ammoniak- en zoutnevelbestendig. 15 jaar productgarantie. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.950,00 Incl. BTW
 19. DMEGC 2680 Wp 8x Mono PERC Half Cell 335 Wp + Growatt 2500-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  Dit 335 WP Mono Half-cell paneel van DMEGC is een zwart Mono paneel van uitstekende kwaliteit met white/silver backsheet en aluminium frame. Het paneel is uitgerust met PERC-cellen (Passivated Emitter Rear Contact) waardoor een buitengewoon goede prestatie wordt geleverd bij diffuus licht en bewolking. Hierdoor leveren deze panelen meer kWh per Wp op en zorgen zo voor een hoger rendement. Gecombineerd met de Half-Cel technologie leidt dit tot een uitzonderlijk hoog rendement van 19,85%. DMEGC biedt een vermogensgarantie van 92% in de eerste 10 jaar en 80,2% na 30 jaar. De productgarantie bedraagt 10 jaar. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 1.965,00 Incl. BTW
 20. Trina Solar 2960 Wp 8x Monokristal Black HC 370 Wp + Growatt 3000-S, gratis Wifi + Flatfix Fusion platdakpakket
  Rating:
  0%

  Dit Trina Honey Mono HC zonnepaneel paneel bevat een hoog vermogen van totaal 370 Wp. Er wordt gebruikt gemaakt van een Multi-stroomrailtechniek in combinatie met PERC-cellen. Deze technologie zorgt voor een hoger rendement van van het paneel. Tevens brengen de halve cellen een nog hoger rendement waardoor er een efficiëncy van 20,7% wordt behaald. Het paneel bevat lage thermische coëfficiënten voor een hogere energieopbrengst bij hoge werktemperaturen. Trina Solar is wereldwijd een van de grootste producenten van zonnepanelen. Trina Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie na 25 jaar van 84,8%. Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. Growatt omvormers zijn gemakkelijk te installeren en gebaseerd op de nieuwste technieken. Door gebruik te maken van passieve koeling, zonder ventilator, gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze bijzonder stil. Gratis Wifi module. 10 jaar garantie. Inclusief Flatfix Fusion montagepakket en solarkabels met MC-4 connectoren male/female.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 2.010,00 Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 48

Pagina
per pagina