Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelen pakketten

Een lage prijs en goede kwaliteit gaan heel goed samen. Door uitsluitend te werken met A-merken die de zgn. Tier 1 kwalificatie hebben, heeft WarmteBeheer.nl zonnepanelenpakketten samengesteld, waarmee u altijd verzekerd bent van een optimaal rendement, de snelste terugverdientijd en volledige garantie.

Onze schuindak pakketten worden geleverd met het Click-fit EVO schuindak montagesysteem voor een pannendak. Onze platdak pakketten worden geleverd met het Flatfix Fusion platdak montagesysteem voor landscapeligging, het ValkPro+ montagesysteem voor portraitligging en met zonneschansen voor een optimaal gebruik van kleinere daken. Voor een snelle, gemakkelijke en professionele montage.

WarmteBeheer.nl heeft 2 typen pakketten voor schuine (pannendak) daken en platte daken samengesteld, die geschikt zijn voor elke standaard situatie en het door u gewenste vermogen leveren.

  • Polykristalllijn pakketten; de laagste prijs en een maximaal rendement bij voldoende dakoppervlak.
  • Monokristallijn pakketten; fraai design en het hoogste rendement per m2 dakoppervlak. 

Indien u over een beperkt dakoppervlak beschikt en/of zoekt naar een wat luxere uitstraling, bent u doorgaans het beste uit met een Monokristallijnpakket. Als u beschikt over voldoende oppervlakte, levert een polykristallijn zonnepanelenpakket u soms een iets beter financieel rendement. Onze standaard pakketten zijn met name geschikt voor daken die gericht zijn op Z.O. - Z.W. Daken gericht op het oosten of westen kunnen soms toe met een kleinere omvormer.
Heeft u een oost - of westligging, een ander soort dak, zoals een staaldak, een golfplatendak of een bitumendak of heeft u een situatie met verschillende hellingshoeken, oriëntaties, schaduwvorming of obstakels? Ook dan kan WarmteBeheer een voor u optimaal pakket samenstellen. Vraag in dat geval een offerte aan met het Offerte aanvraagformulier zonnepanelen  of neem contact op met onze adviseur.

1 Wattpiek (Wp) heeft in Nederland een gemiddelde opbrengst van 0,85 kW per jaar. Bij Zuidligging aan de kust is dit aanzienlijk meer. Een nauwkeurige berekening voor uw situatie maakt u eenvoudig met de tabel op de informatiepagina zonnepanelen.