Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelen pakketten

Een lage prijs en goede kwaliteit gaan heel goed samen. Door uitsluitend te werken met A-merken die de zgn. Tier 1 kwalificatie hebben, heeft WarmteBeheer.nl zonnepanelenpakketten samengesteld, waarmee u altijd verzekerd bent van een optimaal rendement, de snelste terugverdientijd en volledige garantie.

De pakketten zijn samengesteld met polykristallijn panelen en monokristallijn panelen voor het hoogste rendement en met full black panelen voor die situaties waarin ook een mooi design een grote rol speelt. De standaard pakketten zijn standaard voorzien van een 1-fase stringomvormer. Bij grotere pakketten is een 3-fase omvormer als alternatief opgenomen. De panelen kunnen worden voorzien van optimizers, zodat schaduwvorming kan worden opgevangen. Monitoring kan zelfs per paneel plaatsvinden.
Heeft u een ander soort dak, zoals een staaldak, een golfplatendak of een bitumendak, heeft u een situatie met verschillende hellingshoeken, ori├źntaties of obstakels of wilt u meer dan ca 5.500 kW opwekken? Ook dan kan WarmteBeheer een voor u optimaal pakket samenstellen. Vraag in dat geval een offerte aan met het Offerte aanvraagformulier zonnepanelen  of neem contact op met onze adviseur.

1 Wattpiek (Wp) heeft in Nederland een gemiddelde opbrengst van 0,85 kW per jaar. Bij zuidligging aan de kust is dit aanzienlijk meer. Een nauwkeurige berekening voor uw situatie maakt u eenvoudig met de tabel op de informatiepagina zonnepanelen .