088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zonnepanelen pakketten

Zonnepanelen pakketten

Een lage prijs en goede kwaliteit gaan heel goed samen. Door uitsluitend te werken met A-merken die de zgn. Tier 1 kwalificatie hebben, heeft WarmteBeheer.nl zonnepanelenpakketten samengesteld, waarmee u altijd verzekerd bent van een optimaal rendement, de snelste terugverdientijd en volledige garantie.

Onze schuindak pakketten worden geleverd met het Click-fit EVO schuindak montagesysteem voor een pannendak. Onze platdak pakketten worden geleverd met het Flatfix Fusion platdak montagesysteem. Voor een snelle, gemakkelijke en professionele montage. Alle benodigde bekabeling en stekkers zijn uiteraard inbegrepen.

WarmteBeheer.nl heeft 2 typen pakketten voor schuine en platte daken samengesteld, die geschikt zijn voor elke standaard situatie en het door u gewenste vermogen leveren.

  • Polykristalllijn pakketten; de laagste prijs en een maximaal rendement bij voldoende dakoppervlak.
  • Monokristallijn pakketten; fraai design en het hoogste rendement per m2 dakoppervlak. 

Indien u over een beperkt dakoppervlak beschikt en/of zoekt naar een wat luxere uitstraling, bent u doorgaans het beste uit met een Monokristallijnpakket. Als u beschikt over voldoende oppervlakte, levert een polykristallijn zonnepanelenpakket u veelal een iets beter financieel rendement. Deze pakketten zijn met name geschikt voor daken die gericht zijn op Z.O. - Z.W. Daken gericht op het oosten of westen kunnen soms toe met een kleinere omvormer. Heeft u een oost - of westligging, neem dan voor advies contact op met onze adviseur.

1 Wattpiek (Wp) heeft in Nederland een gemiddelde opbrengst van 0,85 kW per jaar. Een nauwkeurige berekening voor uw situatie maakt u eenvoudig met de tabel op de  informatiepagina zonnepanelen

­čŹ¬ Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen