Accessoires infraroodverwarming

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Etwist inbouwthermostaat met draaiknop en bluetooth
  De eTwist is een bedrade, schakelbare thermostaat die de eenvoud combineert met moderne, efficiënte technologie. Via Bluetooth 4.2 en de gratis app eCONTROL zijn extra functies zoals inschakeltijden in een weekprogramma en aanpassing van de bedrijfsmodus mogelijk. De eTwist heeft 4 modi: vloer, ruimte, combinatie vloer en ruimte of PWM (in%). Een verlaging van de temperatuur is mogelijk met de app en het weekprogramma of via de schakeldraad. In combinatie met de app voldoet de eTwist aan de Ecodesign-richtlijn. Temperatuurbereik: 5-35 ° C, montage: bus, kleur: wit, vloersensor: 3 m.
  Beschikbaarheid:
  1 - 2 weken levertijd.
  € 135,00 Incl. BTW
 2. Etherma - LAVA-F Draadloze ontvanger voor LAVA 16 A Plug&Play
  Etherma - LAVA-F Draadloze ontvanger voor LAVA 16 A Plug&Play
  Beschikbaarheid:
  1 - 2 weken levertijd.
  € 175,00 Incl. BTW
 3. ET-14A Draadloze thermostaat met klok LCD-display
  De Etherma De ET-14A is een draadloze kamerthermostaat met klok voor temperatuurdetectie voor uw woonkamer of kantoor. Eenvoudige installatie. Een steunvoet maakt ook een vrijstaande bediening mogelijk. De thermostaat heeft 5 bedieningsmodi (comfort, verlagen, vorstbeveiliging, automatisch en uit) evenals wekelijkse en dagelijkse programmering. Temperatuurbereik: 5 tot 30 ° C, Beschermingsgraad: IP 30, Kleur: RAL 9010, Afmetingen: 135x80x23 mm, Voeding: AAA-micro-batterijen (meegeleverd), Frequentie: 868 MHz, Bereik 100 - 300 m, Voldoet aan CE.
  Beschikbaarheid:
  1 - 2 weken levertijd.
  € 185,00 Incl. BTW
 4. Etherma eTouch Inb. thermostaat met weekprogramma & touchpad 16A 5-35°C wit
  Gebruikersvriendelijkheid en een perfect design. De thermostaat heeft een groot kleurendisplay en 4 programma's (thuis, kantoor, timer en verwarming). De thermostaat is omschakelbaar als vermogensregelaar, vloer, kamer- of combinatiethermostaat, heeft een temperatuurdalingsdetectie en voldoet aan de richtlijnen van ECOdesign. Kleur: glanzend wit, temperatuurbereik: 5-35 ° C, lengte sensorkabel: 3 m (max. 50 m),
  Beschikbaarheid:
  1 - 2 weken levertijd.
  € 198,00 Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina