Laadpalen

Laadpalen
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
 1. Zaptec Go | Samenstelpakket
  Zaptec Go | Samenstelpakket

  De Zaptec Go ' Asphalt Black' is de kleinste 22 kW laadpaal voor thuis. Met zijn krachtige laadcapaciteit is het mogelijk uw voertuig in zeer korte tijd volledig op te laden. De Zaptec Go is slim, simpel en werkt met alle elektrische voertuigen. Deze prachtig ontworpen laadpaal voor thuis is verkrijgbaar in zes kleuren en zo groot als een tablet waardoor hij weinig ruimte inneemt. Perfect voor in uw garage of op uw parkeerplek. De Zaptec Go beschikt over een aantal slimme functies die het gebruiksgemak vergroten. U kunt via de Zaptec-app de lader op afstand bedienen en monitoren. De Zaptec Go is bekroond met de hoogste veiligheidsstandaarden. Zo heeft het o.a. een geïntegreerd Type B reststroom apparaat dat de stroomonderbreker uitschakelt als er een aardingsfout in het voertuig of de laadkabel zit, voert het kalibraties en zelftesten uit voor elke laadsessie en is het uitgerust met verschillende interne temperatuursensoren. De Zaptec Go is altijd online via wifi of 4G LTE-M en blijft up-to-date met de gratis nieuwste functies en updates dankzij zijn eigen cloud service, Zaptec Portal. Additioneel kunt u de Zaptec Go voorzien van load balancing ten behoeve van optimale belasting van uw elektriciteitsnetwerk. De Zaptec Go heeft 5 jaar fabrieksgarantie.

  Beschikbaarheid:
  4-5 werkdagen levertijd
  € 795,00 € 657,02
 2. Zaptec Go | Samenstelpakket
  Zaptec Go | Samenstelpakket

  De Zaptec Go ' Asphalt Black' is de kleinste 22 kW laadpaal voor thuis. Met zijn krachtige laadcapaciteit is het mogelijk uw voertuig in zeer korte tijd volledig op te laden. De Zaptec Go is slim, simpel en werkt met alle elektrische voertuigen. Deze prachtig ontworpen laadpaal voor thuis is verkrijgbaar in zes kleuren en zo groot als een tablet waardoor hij weinig ruimte inneemt. Perfect voor in uw garage of op uw parkeerplek. De Zaptec Go beschikt over een aantal slimme functies die het gebruiksgemak vergroten. U kunt via de Zaptec-app de lader op afstand bedienen en monitoren. De Zaptec Go is bekroond met de hoogste veiligheidsstandaarden. Zo heeft het o.a. een geïntegreerd Type B reststroom apparaat dat de stroomonderbreker uitschakelt als er een aardingsfout in het voertuig of de laadkabel zit, voert het kalibraties en zelftesten uit voor elke laadsessie en is het uitgerust met verschillende interne temperatuursensoren. De Zaptec Go is altijd online via wifi of 4G LTE-M en blijft up-to-date met de gratis nieuwste functies en updates dankzij zijn eigen cloud service, Zaptec Portal. Additioneel kunt u de Zaptec Go voorzien van load balancing voor optimale belasting van uw elektriciteitsnetwerk. De Zaptec Go heeft 5 jaar fabrieksgarantie.

  Beschikbaarheid:
  1 - 2 weken levertijd
  € 795,00 € 657,02
 3. Charge Amps Halo AmpGuard bundel | Samenstelpakket
  Charge Amps Halo AmpGuard bundel | Samenstelpakket

  Met de hoogste IP-waarde op de markt, biedt de Charge Amps Halo een doordacht en compact ontwerp dat eenvoud en prestaties combineert om een optimale oplaadervaring te leveren. Deze laadoplossing beschikt over slimme functies die het gebruiksgemak aanzienlijk vergroten. De charge Amps Halo bundel is inclusief de Charge Amps Amp Guard ten behoeve van Dynamic Load Balancing, waarbij overbelasting van uw energienetwerk wordt voorkomen. De Charge Amps Halo is ontworpen met aandacht voor detail en heeft een behuizing van gerecycled aluminium die bestand is tegen alle weersomstandigheden, zelfs bij temperaturen tot -30 graden Celsius, en heeft een indrukwekkende IP66-classificatie. Hierdoor is de laadpaal duurzaam en betrouwbaar, ongeacht de omgevingsomstandigheden. Met een universele stekker is de Charge Amps Halo geschikt voor alle soorten elektrische voertuigen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor EV-gebruikers. De toegevoegde ledverlichting maakt bediening in het donker gemakkelijk en intuïtief.

  Aanbieding incl. Dynamic Load Balancing!

  Beschikbaarheid:
  4-5 werkdagen levertijd
  € 995,00 € 822,31
 4. Charge Amps Dawn | Samenstelpakket
  Charge Amps Dawn | Samenstelpakket

  Met een krachtige laadcapaciteit van 22 kW en een prachtig ontwerp biedt Charge Amps Dawn moeiteloos opladen op zijn best. Deze lader is als een enkele 22 kW Type 2 AC lader, waardoor u veel laadcapaciteit kunt benutten via slechts één stopcontact. Het elegante ontwerp herbergt een gecertificeerde MID-meter, die nauwkeurig aangeeft hoeveel kW zijn gebruikt om je auto op te laden. Wat dit nog aantrekkelijker maakt, is het eenvoudige installatieproces, waarbij u zelfs meerdere laders in serie kunt aansluiten. Dit maakt Charge Amps Dawn uitermate geschikt voor plekken zoals wooncoöperaties of kantoorparkeerplaatsen waar semi-openbaar laden gewenst is.

  Beschikbaarheid:
  1 - 2 weken levertijd
  € 1.050,00 € 867,77
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina