088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

LTV verwarming

Lage temperartuur verwarming (LTV)

Met Lage Temperatuur Verwarming (LTV) kunt u flink energie besparen. Door de lagere aanvoertemperatuur van het cv water werken de afgiftesystemen efficiënter en is er minder energie nodig. Voldoende isolatie van uw woning is wel een vereiste, anders is het niet mogelijk te zorgen voor een aangename warmte. 

LTV verwarming is het meest energiezuinig in combinatie met een (hybride) warmtepomp, maar ook met een cv installatie met een moderne hr cv ketel kunt u flink op uw gasrekening besparen. Om een cv installatie als LTV te laten werken, kunt u de maximale watertemperatuur van de cv-ketel instellen op ca. 55 graden, waarmee u het gasverbruik met wel 15-20% reduceert.

LTV verwarming kan gebruikt worden in combinatie met speciale LT radiatoren, vloerverwarming en wandverwarming, maar ook is het mogelijk om z.g.n. Low H2O radiatoren te gebruiken, die tot wel 90% minder water bevatten, sneller opwarmen en de warmte beter afgeven. U bespaart met Low H2O radiatoren gemiddeld 10% op uw gasverbruik t.o.v. gewone plaatstalen radiatoren.

WarmteBeheer.nl levert topkwaliteit Low H2O radiatoren van Jaga voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Met een radiator ventilator kunt u bestaande radiatoren geschikt maken voor Lage Temperatuur Verwarming. Een radiator ventilator wordt eenvoudig aan de onderzijde van een standaard radiator bevestigd, waardoor de radiator de warmte sneller afgeeft en de warmte sneller verspreid.

WarmteBeheer.nl levert de ClimateBooster Radiator Pro. Hiermee kunt u elke radiator moeiteloos voorzien van een bijpassende, geruisloze ventilator. 

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen