Covid 19 

 

Op dit moment krijgen wij veel vragen van onze klanten omtrent de Corona-crisis. Wij blijven, zoals u van ons gewend bent, de producten leveren en onze cv en airco installateurs werken op dit moment nog op volle toeren. Toch staat uw gezondheid en die van onze installateur uiteraard boven alles. Vandaar dat wij voor de komende periode een aantal punten met u willen bespreken.

Installatiewerkzaamheden

Wat kunt u van ons en onze installateurs verwachten:

-      Wij zorgen ervoor dat onze installateur geen gezondheidsklachten heeft.  

-      Onze installateur schudt op dit moment dus ook geen handen.

-      Onze installateur ontsmet zijn handen voor hij bij u aan de slag gaat.

-      Onze installateur zal te allen tijde de richtlijnen van het RIVM opvolgen.

 

Wat verwachten wij van u:

-      Houdt 1,5 meter afstand van onze installateur

-      Wij verzoeken u zo min mogelijk in de ruimte aanwezig te zijn waar onze installateur aan het werk is.

-      Wij verzoeken u ook vriendelijk ervoor te zorgen dat de oppervlakken waarmee de installateur in aanraking komt, zoals de trapleuning en deurknoppen vooraf even te reinigen.

 

Als u klachten heeft gekregen, die kunnen samenhangen met het Corona virus of in quarantaine bent gegaan, verzoeken wij u contact op te nemen met WarmteBeheer teneinde een nieuwe afspraak te maken. WarmteBeheer zal op haar beurt contact met u opnemen indien de installateur klachten vertoont die kunnen samenhangen met het Coronavirus. Ook dan zal een nieuwe afspraak worden gemaakt. 

Transport

Onze transportdiensten en de landelijke transportdiensten waarmee wij samenwerken ervaren op dit moment topdrukte. Op dit moment krijgen wij het in 95% van de gevallen voor elkaar om uw levering de volgende werkdag bij u af te leveren. Lukt dit onverhoopt niet, dan komen wij de volgende werkdag alsnog langs!

Wij zullen de materialen tot de voordeur leveren. Een handtekening zetten is in deze periode niet nodig. Onze transporteurs zullen een foto maken van de levering. Zo zorgen we ervoor dat er altijd afstand gehouden kan worden. 

  

WarmteBeheer wil u bedanken voor het begrip in deze lastige tijd. Samen krijgen we het voor elkaar!