088-5019000Contact
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cv beveiliging

Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. Fernox TF1 Omega professionele magneetvuilafscheider

  De Fernox TF1 Omega professionele magneetvuilafscheider 2 x knel 22mm Hydronic, de vuilafscheider die zijn concurrenten ver achter zich laat. De Fernox TF1 verhoogt niet alleen de levensduur van uw cv installatie, de vuilafscheider zorgt er namelijk ook voor dat uw systeem een stuk zuiniger kan worden.
  € 125,00  Incl. BTW
 2. ReTwist Co-switch Koolmonoxidemelder/schakelaar

  De ReTwist universele Co-switch Koolmonoxidemelder/schakelaar

  De ReTwist koolmononoximelder is de eerste melder die uitgerust is met een schakelaar om de cv ketel uit te schakelen bij detectie van koolmonoxide. Dit biedt een groot voordeel ten opzichte van de huidige koolmonixide melder. Niet alleen wordt er nu een geluids en lichtsignaal afgegeven door de ReTwist maar ook wordt de cv ketel direct uitgeschakeld mocht u deze signalen niet horen of zien.

  € 175,00  Incl. BTW
 3. Flamco flamcovent Smart Luchtafscheider 2x knel 22mm

  Flamco flamcovent Smart Luchtafscheider 2x knel 22mm
  € 85,00  Incl. BTW
 4. De Fernox TF1 Omega professionele magneetvuilafscheider 2 x knel 28mm

  De Fernox TF1 Omega professionele magneetvuilafscheider 2 x knel 28mm Hydronic, de vuilafscheider die zijn concurrenten ver achter zich laat. De Fernox TF1 verhoogt niet alleen de levensduur van uw cv installatie, de vuilafscheider zorgt er namelijk ook voor dat uw systeem een stuk zuiniger kan worden.
  € 125,00  Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen