Intergas Xtreme

Intergas Xtreme

Intergas Xtreme

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Intergas XtremeTweede warmtewisselaar

Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme gebruik gemaakt van een tweede warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze tweede warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen. Door toepassing van deze technologie wordt een extreem hoog rendement behaald. De Intergas Xtreme noemen wij niet voor niets de Xtreme.

Wanneer is de Intergas Xtreme beschikbaar?

Vanaf de zomer van 2017 zal de Intergas Xtreme beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. En zal op de markt gebracht gaan worden onder de naam als Intergas Kombi Kompakt HRX. Dit is een uitbreiding bij de huidige uitvoeringen tussen de Intergas Kombi Kompakt HRE en de Intergas Kombi Kompakt HReco. Er zullen drie varianten worden gebracht de CW3, CW4 en CW5 uitvoering.

Intergas Xtreme bedieningspaneel

De Intergas Xtreme bedieningspaneel heeft een intuïtieve bediening met touchpanel. Dit is geheel nieuw in een Intergas ketel. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze techniek ook worden toegepast in loop van volgend jaat in de overige modellen. Dit zullen de HRE en de HReco zijn.

De Xtreme Bestellen

Zodra de Inergas Xtreme beschibaar is in de zomer van 2017 zal deze te bestellen zijn bij CvKetelstunter.nl. Wilt u op de hoogte blijven wanneer over de Intergas Xtreme meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief of stuur ons een mail waar in u aangeeft dat u interesse in deze Cv ketel heeft. Voor verder vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

De verschillende types

Zoals al eerder aangegeven zal de Intergas Xtreme in drie verschillende types leverbaar zijn. De varianten zijn CW3, CW4 en CW5. Intergas verwacht vooral in de nieuwbouw en bij grote projecten met deze toestellen de markt optimaal te kunnen bedienen. De toestellen kunnen vanaf afstand worden uitgelezen bij storingen. Dit is een grote vraag in de markt vooral van de woningbouwverenigingen om de klanten zo weinig mogelijk tot last te zijn en het toestel optimaal blijft werken. Zo kan er een toring zijn waar de bewoner nog niet had opgemerkt en de monteur al voor de deur staat dit te verhelpen.

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Intergas Xtreme 24 CW3 015044
  Rating:
  0%

  Merk:  Intergas
  Serie:  Xtreme
  Type:  Xtreme 24 CW3
  Warmwaterklasse:  CW 3
  Capaciteit cv: 4,0 - 13,8 kW

  De Intergas Xtreme 24 CW3 is uitgeroepen als beste uit de test van de consumentenbond van september 2018. De Intergas Xtreme 24 CW3 levert snel warm water voor een normale douche en is geschikt voor verwarming van een kleine eengezinswoning of appartement

  Beschikbaarheid:
  € 1.020,01 Incl. BTW
 2. Intergas Xtreme 30 CW4 015024
  Rating:
  0%

  Merk:  Intergas
  Serie:  Xtreme
  Type:  Xtreme 30 CW4
  Warmwaterklasse:  CW 4
  Capaciteit cv: 4,0 - 19,4 kW

  De Intergas Xtreme 30 CW4 015024 is uitgeroepen als beste uit de test van de consumentenbond van september 2018. De Intergas Xtreme 30 CW4 levert snel warm water voor een normale douche of klein bad en is geschikt voor verwarming van een gemiddelde eengezinswoning

  Beschikbaarheid:
  € 1.149,00 Incl. BTW
 3. Intergas Xtreme 36 CW5 015114
  Rating:
  0%

  Merk:  Intergas
  Serie:  Xtreme
  Type: Xtreme 36 CW5
  Warmwaterklasse:  CW 5
  Capaciteit cv: 3,8 - 32,1

  De Intergas Xtreme 36 CW5 is uitgeroepen als beste uit de test van de consumentenbond van september 2018. De Intergas Xtreme 36 CW5 levert supersnel warm water voor een (stort)douche of (groot)bad en is geschikt voor verwarming van een grote eengezinswoning

  Beschikbaarheid:
  Op voorraad.
  € 1.232,00 Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina