Micro omvormers

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Enphase IQ7 Micro Omvormer
  Rating:
  0%

  De Enphase IQ 7 Micro Omvormer wordt per zonnepaneel ingezet en op de achterkant gemonteerd. Optimaal rendement, maximale betrouwbaarheid en extreme veiligheid zijn kernpunten van deze micro omvormer. Micro omvormers werken per module. Het voordeel hiervan is dat één falend zonnepaneel of schaduwvorming op één of meerdere panelen niet direct de hele reeks minder doet laten presteren. De IQ7 is alleen te gebruiken met modules met 60 cellen tot 350 Wp en uitsluitend in combinatie met de Enphase Envoy-s. 25 jaar fabrieksgarantie.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 102,50 Incl. BTW
 2. Enphase IQ7plus Micro Omvormer
  Rating:
  0%

  De Enphase IQ7+ Micro Omvormer wordt per zonnepaneel ingezet en op de achterkant gemonteerd. Optimaal rendement, maximale betrouwbaarheid en extreme veiligheid zijn kernpunten van deze micro omvormer. Micro omvormers werken per module. Het voordeel hiervan is dat één falend zonnepaneel of schaduwvorming op één of meerdere panelen niet direct de hele reeks minder doet laten presteren. De IQ7 is alleen te gebruiken met modules met 60-72 cellen tot 440 Wp en uitsluitend in combinatie met de Enphase Envoy-s. 25 jaar fabrieksgarantie.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 120,00 Incl. BTW
 3. Enphase IQ7X Micro Omvormer
  Rating:
  0%

  De Enphase IQ7X Micro Omvormer wordt per zonnepaneel ingezet en op de achterkant gemonteerd. Optimaal rendement, maximale betrouwbaarheid en extreme veiligheid zijn kernpunten van deze micro omvormer. Micro omvormers werken per module. Het voordeel hiervan is dat één falend zonnepaneel of schaduwvorming op één of meerdere panelen niet direct de hele reeks minder doet laten presteren. De IQ7X is alleen te gebruiken met modules met 96 cellen tot 460 Wp en uitsluitend in combinatie met de Envoy-s. 25 jaar fabrieksgarantie.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 128,50 Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina