Mono kristallijn

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
 1. Jinko Solar Mono Perc Half Cell 340 Wp (black frame) 1684x1002x35 mm

  Dit Jinko Solar Cheetah 340 Wp zonnepaneel heeft een mat zwart frame en een witte achterzijde. De vermogenstolerantie van dit paneel is + 3%. Dit paneel heeft een hoog modulerendement van 20,15% en is uitvoerig getest en gecertificeerd op het gebied van wind- en sneeuwbelasting en de resistentie tegen zout en ammonia. Door de toepassing van 5 busbars per cel presteert het paneel duidelijk beter dan gemiddeld. Jinko Solar garandeert o.b.v. zeer strenge testen de PID resistentie van de panelen. Dit zonnepaneel met PERC technologie zorgt ervoor dat het paneel zelfs in omgevingen met weinig licht uitstekend presteert. De productiegarantie bedraagt 12 jaar.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 116,00 Incl. BTW
 2. Trina Honey Mono PERC zonnepaneel 375 Wp PERC HC Black frame 1763x1040x35mm

  Dit Trina Honey Mono HC zonnepaneel paneel bevat een hoog vermogen van totaal 375 Wp. Er wordt gebruikt gemaakt van een Multi-stroomrailtechniek in combinatie met PERC-cellen. Deze technologie zorgt voor een hoger rendement van van het paneel. Tevens brengen de halve cellen een nog hoger rendement waardoor er een efficiëncy van 20,5% wordt behaald. Het paneel bevat lage thermische coëfficiënten. De panelen van Trina Solar presteren daardoor buitengewoon goed bij hoge temperaturen. Trina Solar biedt 15 jaar productgarantie en een vermogensgarantie na 25 jaar van 84,8%. Naast de TUV en MCS certificaten hebben Trina Solar zonnepanelen ook test-certificaten voor ammoniak, zoutspray, PID en zand.

  Herfstaktie!
  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 135,00 Incl. BTW
 3. Trina Honey Mono PERC zonnepaneel 380Wp PERC HC Black frame 1763x1040x35mm

  Dit Trina Honey Mono HC zonnepaneel paneel bevat een hoog vermogen van totaal 380 Wp. Er wordt gebruikt gemaakt van een Multi-stroomrailtechniek in combinatie met PERC-cellen. Deze technologie zorgt voor een hoger rendement van van het paneel. Tevens brengen de halve cellen een nog hoger rendement waardoor er een efficiëncy van 20,7% wordt behaald. Het paneel bevat lage thermische coëfficiënten. De panelen van Trina Solar presteren daardoor buitengewoon goed bij hoge temperaturen. Trina Solar biedt 15 jaar productgarantie en een vermogensgarantie na 25 jaar van 84,8%. Naast de TUV en MCS certificaten hebben Trina Solar zonnepanelen ook test-certificaten voor ammoniak, zoutspray, PID en zand.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 140,00 Incl. BTW
 4. JA Solar Zonnepaneel 385Wp, Mono 120 HC Black frame, white backsheet 1769x1052x35 mm

  Het 385 Wp 120 HC paneel van JA Solar is een kwalitatief hoogwaardig hoogvermogen Monokristallijn zonnepaneel, met een hoge efficiëncy van 20,7% door gebruik te maken van de Multi Busbar techniek. JA Solar behoort tot de top 3 van zgn. Tier 1 producenten. Dit houdt o.a. in dat alle stappen in het productieproces van ontwikkeling tot productie binnen het eigen bedrijf worden gedaan. JA Solar past unieke technologieën toe in de modulaire opbouw en cel productie, waardoor zij in staat is continue te optimaliseren en een zeer hoog kwaliteitsniveau te garanderen. Door toepassing van de Percium techniek presteren deze panelen ook beter onder bewolkte omstandigheden. Het paneel bevat lage thermische coëfficiënten. Dit paneel presteert daardoor buitengewoon goed bij hoge temperaturen. JA Solar biedt 12 jaar productgarantie en een vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar.

  Beschikbaarheid:
  2-3 werkdagen levertijd
  € 147,50 Incl. BTW
 5. Trina Vertex- S 400 Wp Mono HC 1754×1096×30 mm

  Dit Trina Vertex S 400Wp Mono HC paneel levert een bijzonder hoog vermogen op een relatief klein oppervlak. Het nieuwe Vertex S 400Wp Mono HC zonnepaneel is perfect ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen inzake vermogen, efficiëntie, afmetingen, gewicht, design, mechanische belasting en betrouwbaarheid. Met een efficiëntie van 20,9% presteert dit zonnepaneel uitstekend. De lage temperatuurcoëfficient van 0,34 zorgt ervoor dat dit paneel ook bijzonder goed presteert bij hogere temperaturen. 15 jaar fabrieksgarantie en een vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar.

  Zeer hoog vermogen!
  Beschikbaarheid:
  Op voorraad
  € 150,00 Incl. BTW
 6. Jinko Solar Tiger Mono Facial All Black HC 385 Wp 1855x1029x30 mm

  Door de tiling ribbon technologie, waardoor de cellen dichter op elkaar liggen en de 9 Busbars heeft dit 385 Wattpiek zonnepaneel van Jinko een hoog vermogen per vierkante meter. Met deze tiling ribbon technologie won de Jinko Tiger Serie de PV Magazine Award (categorie zonnepanelen). De Half Cell technologie zorgt voor minder weerstand waardoor een hogere efficiëntie wordt bereikt. Tevens zal bij schaduw op de onderste helft de bovenste helft volledig blijven functioneren. De zonnepanelen zijn PID-bestendig en gecertificeerd tegen zout en ammoniak. Deze zonnepanelen zijn ook bestand tegen zware weersomstandigheden en zijn zeer geschikt voor hoge temperaturen. Jinko Solar is wereldleider op het gebied van zonnepanelen. Jinko Solar biedt op deze panelen 12 jaar fabrieksgarantie en een hoge vermogensgarantie van 84,8% over 25 jaar.

  Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!
  Beschikbaarheid:
  1 - 2 weken levertijd.
  € 150,00 Incl. BTW
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina