Indien BTW vrij bestellen van zonnepanelen niet lukt bij het afrekenen, neem dan contact met ons op.

Zonnepaneel schuindak pakketten

Zonnepaneel schuindak pakketten

Schuindakpakketten

Onze schuindakpakketten zijn geschikt voor een dak waarbij u de zonnepanelen in één vlak kunt plaatsen. De pakketten zijn samengesteld uit hoogwaardige zonnepanelen, een bijpassende en degelijke omvormer, een degelijk montagesysteem en solarbekabeling. De pakketten kunt u uitbreiden met optimizers als u schaduwvorming ondervindt, met extra bekabeling, AC benodigdheden, zoals een aardlekautomaat en ook de Btw teruggave service is gemakkelijk bij te bestellen. Onze adviseur helpt u graag als een standaardpakket u niet voldoende mogelijkheden, biedt, maar ook als u uw zonnepanelen door WarmteBeheer wilt laten installeren.

Vraag in dat geval een offerte aan met het Offerte aanvraagformulier zonnepanelen 

Om een goede keuze te kunnen maken voor een zonnepanelenpakket moet u eerst vaststellen hoeveel kW u jaarlijks wilt opwekken. Vervolgens kunt u vaststellen hoeveel Wp u moet plaatsen om de gewenste opbrengst te kunnen halen.

1 Wattpiek (Wp) heeft in Nederland een gemiddelde opbrengst van 0,85 kW per jaar. Bij zuidligging aan de kust is dit aanzienlijk meer. Een nauwkeurige berekening voor uw situatie maakt u eenvoudig met de tabel op de informatiepagina zonnepanelen .

Voor de grootte van de omvormer voor een schuindak met een hellingshoek van 25-40 graden adviseren wij u minimaal 90% van het geïnstalleerde vermogen in Wp te kiezen bij Zuid-ligging. Bij een andere hellingshoek of een Oost- en/of Westligging kunt u volstaan met 75%-85% van het geïnstalleerde vermogen. Bij een Oost- en/of Westligging met een kleine hellingshoek kiest u dan voor 85%.

Geen producten gevonden voor deze selectie.